Comanda un smartphone OnePlus 8T 12GB RAM de pe Quickmobile

0
109

Quickmobile vă oferă diversitatea de a alege din o mulțime de produse de calitate înaltă, toate acestea la cele mai accesibile prețuri.

OnePlus 8T nu are o funcție principală sau o actualizare a specificațiilor care să-l facă să iasă cu adevărat în evidență în comparație cu frații săi din seria 8, dar OnePlus a luat tot ceea ce a făcut aceste telefoane fantastice și a creat îmbunătățiri în domenii cheie pentru a-și crea cel mai bun telefon de până acum.

OnePlus a modificat elemente mici ale ofertelor sale emblematice cu seria sa T de câțiva ani încoace și se menține la această formulă cu 8T, mai degrabă decât să ofere o actualizare semnificativă.

Noul telefon dispune de același procesor și o mare parte din aceeași tehnologie pe care am văzut-o în OnePlus 8, dar o baterie mai mare, o configurație îmbunătățită a camerei și o tehnologie îmbunătățită a ecranului asigură că există destule noutăți aici pentru a-i satisface pe cei care caută cel mai bun OnePlus pe care îl are de oferit.

Puteți accesa site-ul pentru a vedea noutați la QuickMobile.

Ecranul lui OnePlus 8T este un panou AMOLED de 6,55 inch, 1080 x 2400, cu o rată de reîmprospătare rapidă de 120 Hz. Atât dimensiunea, cât și calitatea sa erau grozave pentru vizionarea de filme și alte conținuturi media sau pentru a juca jocuri și că există și un scaner de amprentă rapid și precis în afișaj.

Pe partea de design, OnePlus a zdruncinat lucrurile adăugând o nouă culoare Aquamarine Green și schimbând poziția blocului camerei din spate. Oferă telefonului un stil distinct în comparație cu dispozitivele recente OnePlus, dar nu este o schimbare de aspect care schimbă jocul.

Durata de viață a bateriei este puternică – 8T ar dura întotdeauna o zi întreagă de la o încărcare completă – și există tehnologie de încărcare rapidă pentru acele puține scenarii în care te simți epuizat și ai nevoie de o reîncărcare rapidă.

OnePlus oferă o mare parte din ceea ce veți obține pe cele mai bune dispozitive de la mărcile rivale, subcotând în același timp rivalii din punct de vedere al prețului și face o altă lansare convingătoare a mărcii.

Telefoanele OnePlus au un aspect distinct, dar în timp ce OnePlus 8T arată în fiecare centimetru un telefon OnePlus, există câteva modificări de design aici care îl deosebesc de telefoanele mai vechi din linie.

OnePlus 8T are un spate din sticlă, care este protejată de tehnologia Gorilla Glass, și un cadru metalic. Designul premium,  în măsura în care vă puteți aștepta de la un telefon de top al unei mărci majore.

Există o denivelare subțire a camerei în colțul din stânga sus al spatelui telefonului, care adăpostește lentilele și blițul camerei din spate. Acesta a fost în centrul de sus al ultimei serii de generație de produse OnePlus, iar OnePlus spune că a fost mutat pentru a permite includerea unei noi tehnologii de răcire.

Pe Quickmobile gasesti o selectie impresionanta de telefoane, accesorii,

laptopuri, tablete, gadgets, wearables si cam tot ce iti poti imagina

pentru o viata super conectata la tehnologie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here