Produse de papetărie pe care să le comanzi la început de an 2022

0
68

Primele săptămâni după sărbători pot fi obositoare la locul de muncă, astfel că este indicat să apelezi la tot felul de trucuri care să ajute angajații să își intre în ritm. Produsele de papetărie potrivite sunt aliații tăi pentru o organizare mai eficientă, mai ales dacă ai rămas în urmă cu unele proiecte. 

Completează lista cu noile produse de papetărie pe care să le comanzi la început de an. Ocupă-te de această activitate cât mai curând, mai ales dacă nu ai îndeplinit sarcina la finalul anului precedent. 

Produse de papetărie utile în orice departament

Primele obiecte de pe listă sunt cele de care nu se poate lipsi niciun departament din firmă. Este vorba despre acele produse al căror stoc nu trebuie să fie niciodată pe zero, altfel provoacă o serie de probleme în activitatea businessului. 

Spre exemplu, imaginează-ți care ar fi atmosfera la birou dacă s-ar termina hârtia pentru imprimantă ori formularele tipizate. Task-urile zilnice ar fi îngreunate, ceea ce înseamnă că și productivitatea ar scădea simțitor. Scapă de această grijă și comandă papetărie online din timp! 

Lista cu produse de papetărie și birotică folositoare în orice departament: 

 • hârtie de imprimantă (comandă pachete de 500 de file ca să dureze cât mai mult timp)
 • bibliorafturi pentru a organiza eficient actele de pe noul an
 • cutii de depozitare și containere de arhivare pentru a menține în siguranță și în ordine documentele de anul trecut
 • instrumente de scris
 • dosare de carton ori din plastic
 • plicuri
 • post-ituri 
 • formulare tipizate (unele modele sunt obligatorii prin lege, așa că nu trebuie să îți lipsească, mai ales că autoritățile au anunțat controale în noul an)
 • cutter sau foarfecă (un instrument folositor de la lucrul la birou până la postul din depozit.

Produse de papetărie pentru sala de ședințe

Dacă sala de ședințe este utilizată frecvent pentru întâlnirile între colegi ori pentru primirea clienților și a colaboratorilor, atunci cu siguranță trebuie să te asiguri că nu lipsește nimic de acolo.

Ți-ar putea fi de folos în noul an următoarele obiecte office:

 

 • mape și caiete de prezentare 

 

 • suporturi de prezentare
 • whiteboard sau tablă albă magnetică (în cazul în care firma nu are deja una) și markere
 • flipchart 
 • ecusoane și accesorii de conferință
 • videoproiectoare și accesorii

Mașini de birou în care merită să investești în 2022

Dacă nu ai investit până acum în mașini de birou, în anul 2022 este momentul ca business-ul să evolueze la următorul nivel. În funcție de necesitățile firmei, cântărește bine achizițiile pe care le vei face, astfel încât să merite fiecare bănuț, dar să ai și spațiul disponibil pentru ele. Mașina de laminat, distrugătorul de documente și mașina de legat cu spiră ori termic se pot dovedi camarazi de încredere în activitățile office zilnice. 

Distrugătorul de documente, după cum îi spune și numele, este folosit pentru a toca actele ce conțin informații confidențiale. În funcție de tipul lamelor, instrumentul poate toca hârtia în bucăți mai mici ori mai mari, sub formă de benzi ori confetti.

Mașina de laminat are rolul de a proteja hârtia prin plastifiere între două straturi de material plastic. Documentele vor fi astfel ferite de zgâriere, îndoire ori rupere, iar culorile își vor păstra intensitatea timp îndelungat. 

Mașina de legat cu spiră sau termic te ajută să obții acte îndosariate în mod profesionist. Așadar, ai la îndemână instrumentul potrivit și nu mai trebuie să pierzi timp prin oraș în căutarea unui centru care oferă servicii de îndosariere. Nu necesită o investiție mare, iar beneficiile sunt numeroase. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here