ANFP a fost sesizata, prin Cabinet Avocat, cu privire la ilegalitatile de la Politia Locala Ploiesti/Se solicita excluderea din corpul functionarilor publici a lui Enita Alexandru

0
69

ANFP a fost sesizata, prin Cabinet Avocat, cu privire la ilegalitatile de la Politia Locala Ploiesti.

Se solicita excluderea din corpul functionarilor publici a lui Enita Alexandru!

Suntem curiosi cati vor mai risca sa intre in zona penalului pentru a ii salva partea dorsala  NASULUI din La Piovra si a pilei sale, una bucata de paznic, mandrete de odrasla a unui „stabulet” de la Finante.

 

Reamintim ca, fostul sef Achizitii al Politiei Locale Ploiesti a castigat in instanta procesul care a durat ani de zile  pana cand s-a decis ca acesta trebuie sa fie repus in drepturi.

La data de 03.08.2021, Albu Catalin emite decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive ale instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, aproximativ 2 miliarde lei vechi.
Nu au fost achitate si alte drepturi, motiv pentru care acesta s-a adresat, din nou,  instantei.
Pentru a demonstra ca acest prejudiciu adus bugetului local NU este de ajuns (aceste sume fiind platite din taxele ploiestenilor), onor Albu Catalin, in bataie de joc fata de lege si de banii ploiestenilor, emite in acelasi minut din data de 03.08.2021, o noua decizie (nr 68) printr-o interpretare propie a legii si il destituie, ilegal, pe acelasi S.C.D pe care instanta il obligase sa il reaincadreze.

In fapt, pe Albu Catalin nu ii pasa de aceasta decizie ilegala si de prejudiciul produs din nou bugetului local, acesta avea alt interes pentru acest post la achizitii, cum va vom arata mai jos.
Sa il reangajezi si sa il destitui in aceeasi zi fara nicio acoperire legala, fara sa incalce nicio prevedere a art. 492, alin 2 din Codul Administrativ. Este un abuz grosolan, pentru ca au fost arse etapele care sa conduca la destituirea din functia publica, potrivit art. 492, alin 3, lit f).
Constient de acest abuz, S.C.D a facut plangere penala celor care au intocmit aceste acte care i-au creat prejudicii.

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 3274/105/2021
Data inregistrarii 13.07.2021
Data ultimei modificari: 11.01.2022
Sectie: Sectia I civilă
Materie: Litigii de muncă
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
S. C. D. la av Georgescu Adriana Claudia Reclamant
POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI Pârât

Şedinţe

16.11.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: 17FCIV
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia. Obliga intimata la plata către contestator a actualizării cu indicele de inflatie si a dobânzii legale a sumelor achitate către acesta (reprezentând despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat pe întreagă perioadă de suspendare a contractului individual de muncă), de la data scadentei la data achitării acestora. Respinge în rest contestatia, ca neîntemeiată. Ia act că nu se solicita cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei în data de 16.11.2021.
Document: Hotarâre  2831/2021  16.11.2021

Mai mult, acesta s-a adresat si instantei, in civil, unde – prin Hotarârea 2831/2021 a Tribunalului Prahova care a fost emisa in data de 16.11.2021, o hotarare prin care reclamantul a castigat din nou despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat pe întreagă perioadă de suspendare a contractului individual de muncă si reancadrarea pe postul de functionar public detinut anterior la achizitii din cadrul Politiei Locale Ploiesti.
Deci, un alt prejudiciu, care se mareste zi de zi datorita intereselor dolosive ale directorului Albu Catalin, prejudiciu care cu siguranta nu il va achita din buzunarul sau ci din taxele ploiestenilor.
Cu toate ca aceasta Hotarare nr 2831/2021 a Tribunalului Prahova care a fost emisa in data de 16.11.2021 este executorie de la data emiterii (16.11.2021), la data de 26.01.2022, Albu Catalin scoate la concurs acest post al celui care castigase a doua oara in instanta, prin noua Hotarare nr 2931/2021 care este executorie dar la care nu s-a primit motivarea.
In fapt, Albu Catalin impreuna cu sefi din administratia locala au avut un alt plan inca de la destituirea ilegala prin decizia 68 din 03.08.2021.


Planul era sa isi securizeze posturile la Oficiul Juridic si la Achizitii pentru a efectua un altfel de achizitii, dupa „inima” lor.
Deci, cu scoaterea la concurs al postului de la achizitii au fost scoase si alte doua posturi la Oficiul Juridic, tot la aceeasi data.
Astfel, postul care nu era vacant, cel de functionar public si pe care Albu Catalin era obligat de instanta sa il reangajeze pe S.C.D a fost ocupat de prietenul lui Albu Catalin, respectiv de Enita Alexandru, fost sef la serviciul administrativ, personal contractual, care s-a trezit, peste noapte, functionar public.
Un post de jurist a fost ocupat Dobrescu Valentina Irina, chiar sotia lui Dobrescu Catalin, consilier juridic in cadrul primariei Ploiesti.
Astfel, au fost securizate cele doua posturi pentru a se porni la altfel de „achizitii”, pe bani publici.


Reamintim ca, la doua saptamani de zile de la acest concurs ilegal, mai exact la data de 15.02.2022, Proiectul de buget pentru anul 2022 al Poliției Local Ploiești a fost aprobat de Consiliul Local Ploiesti.
Mai mult, la data de 15.03.2022, Dobrescu Valentina Irina, chiar sotia lui Dobrescu Catalin, consilier juridic in cadrul primariei Ploiesti – a fost numita sefa Oficiului Juridic.
Cu aceasta noua Organigrama, Consiliul Local Ploiesti va fi chemat sa gireze:
Prejudiciul cauzat de Albu Catalin bugetului local, prin decizia ilegala de demitere a lui S.C.D.
Girarea unui concurs ilegal, inclusiv girarea ca functionar public a numitului Enita Alexandru.
In acest sens, Albu Catalin va propune Consiliului Local Ploiesti sa aprobe un post nou de functionar public la achizitii, prin transformarea altui post si reunirea Serviciului Administrativ cu cel de Achizitii pentru ca pila sa, Enita Alexandru sa fie numit pe post de sef la noul serviciu creat, chiar daca a ajuns functionar public in mod ILEGAL.
Girarea unei razbunari personale ale edilului fata de Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Ploiesti.
Reamintim ca, in tumultoasa activitate a Politiei Locale Ploiesti plina numai cu fosti directori cu probleme penale, Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Ploiesti – a fost singurul care a tinut pe lina de plutire aceasta institutiei, prin profesionalismul sau.

Acesta coordoneaza 140 de politisti locali, functionari publici.
Anton Catalin a avut „tupeul” si curajul sa refuze sa mai colaboreze cu edilul din calitatea de director al Politiei Locale Ploiesti datorita insultelor si comportamentelor violent, vulgar si de superioritate ale lui Andrei Volosevici, care il neaga cu vehementa (vezi si cazul cu alergarea directorului economic prin primarie, etc).
„Matrasirea” lui Anton Catalin a fost gandita cu mult timp in urma si facuta in mai multi pasi, demonstrand ca razbunarea edilului nu are margini si limite.
In fapt, pentru interesul personal al directorului general Albu Catalin (în termen de 1 an de la numirea în funcție, Albu Cătălin era obligat să promoveze cursurile de trei luni, executate într-o instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne) dar si pentru razbunarea edilului pusa la cale de ceva vreme, au fost intocmite Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti si Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa voteze (HCL 303/2021) prin care s-a aprobat noul Regulament de functionare si organizare al Politiei Locale Ploiesti.

1a

1b

Astfel, prin modificarea Regulamentului de organizare și funcționare care cuprindea și nouă organigramă a Poliției Locale Ploiești, șefii acestor structuri nu au mai fost încadrați în funcția publică specifică de polițist local, deși aceste funcții fuseseră echivalate de ANFP, în urmă cu ceva ani.
Deci, in prezent, Anton Catalin nu mai este functionar public datorita celor mai sus meentionate si pentru razbunare si baiate de joc posibila ca nu mai poate fi aparat de ANFP, prin noua Organigrama ce va fi depusa in aceasta saptamana, Albu Catalin in cooperare cu Andrei Volosevici intentioneaza sa treaca postul ocupat de Anton Catalin din Sef Serviciu in Sef Birou (bataie de joc pe fata: un sef care coordoneaza 140 de politisti locali sa fie sef birou iar alti sefi de serviciu din cadrul Politiei Locale Ploiesti care au 7-8 subordonati sa ramana sefi de serviciu).

Mai mult, la data de 15 martie dezvaluiam : „UPDATE/Nici Consiliul Local Ploiesti nu va mai putea sa ii salveze partea „dorsala” directorului Politiei Locale Ploiesti/Se „sparge”…”

La data de 21.03.2022, Politia Locala Ploiesti a primit motivarea deciziei redactata la 15 martie, decizia aceea executorie din 2021 prin care S.C.D trebuia reaincadrat. 

Albu Catalin, asa cum am aratat mai sus, a incalcat legea si a atras in penal si Comisia de Talente care a participat la aceasta mascarada de concurs, un concurs ILEGAL, un concurs prin care o bucata de paznic a fost pus sa isi dea demisia din paznic contractual si s-a trezit, peste noapte functionar public, ILEGAL.

Cum  hoatararea este executorie ne intrebam unde se va duce bacata de paznic avand in vedere ca ocupa un post ilegal si el si-a dat demisia la sfatul prietenului sau, Albu Catalin, din functia pe care o detinea ca angajat contractual.

In data de 21.03.2022, S.C.D a transmis Politiei Locale Ploiesti adresa de reaincadrare conform hotararii instantei care este executorie.

Vom reveni. (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here