Rezolvă testul gratuit și află dacă o carieră în IT este alegerea potrivită pentru tine

0
224

​​Munca în industria IT este de perspectivă și foarte bine plătită. Chiar și acum, într-o perioadă de incertitudine globală și de creștere generală a prețurilor, care amenință numeroase domenii și joburi, industria IT reprezintă unul din puținele domenii unde se poate găsi un job și se poate obține un câștig mare în orice moment.

​Rezolvă testul gratuit și află dacă o carieră în IT este alegerea potrivită pentru tineFoto: LINK Academy

Cu toate acestea, nici nu este de mirare că tot mai multe persoane se gândesc la o carieră în IT, dar mulți sunt blocați de întrebarea: Este alegerea potrivită pentru mine?

Acum este momentul să aflați adevărul. Rezolvați acest test gratuit de 7 minute și convingeți-vă dacă aveți un viitor în acest domeniu profitabil.

Experții vă oferă răspunsul la întrebarea dacă aveți șanse să reușiți în IT

Experții de la LINK Academy au creat un test care vă va ajuta să înlăturați toate dilemele și să verificați în doar 7 minute dacă o carieră în IT este o alegere bună sau rea pentru voi. Tot ce trebuie să faceți este să rezolvați testul gratuit, iar, după o analiză atentă și după 24 ore, veți primi prin e-mail o evaluare detaliată a unui expert, care vă va ajuta să faceți primul pas pentru dezvoltarea voastră profesională.

Dacă se arată că aveți perspectivă în domeniul tehnologiei informației, acest test de orientare profesională vă va îndruma către un anumit sector în IT, care corespunde cel mai mult așteptărilor și nevoilor voastre. La nivel global, testele similare pentru orientarea către o carieră corespunzătoare sunt foarte populare, în principal pentru că aduc rezultate foarte bune tuturor celor care au hotărât să ia o decizie legată de ocupația lor.

În continuare, IT-ul este domeniul cu cea mai mare perspectivă și cel mai bine plătit

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii decid să se dedice IT-ului este faptul că acest domeniu a răspuns cel mai bine incertitudinilor și provocărilor economice globale. Oamenii din sectorul IT suportă mai bine creșterea generală a prețurilor alimentelor de bază și energie, datorită câștigurilor mari.

De asemenea, în urma dezvoltării implacabile și accelerate a digitalizării, precum și trecerea numeroaselor domenii în sfera online ca urmare a amenințărilor globale, numărul de joburi noi și joburi disponibile va continua să crească în sectorul IT. Experții spun că acest trend va fi mult mai puternic.

De asemenea, faptul că în calitate de expert IT puteți lucra din orice loc de pe glob atrage, în mod deosebit, oamenii către sectorul IT și le inspiră un sentiment de siguranță.

Deși acest domeniu oferă și numeroase alte beneficii, precum posibilitatea de a schimba jobul de fiecare dată când aveți chef sau program de muncă flexibil, totuși salariul este ceea ce face IT-ul să fie un domeniu atât de popular. Această informație nu este surprinzătoare, dacă se ia în considerare că un angajat în industria IT din România câștigă pe lună până la 2600 EUR. Câștigurile pe care le puteți obține în străinătate sau ca freelancer, lucrând pentru clienții străini, sunt mult mai mari, așadar sectorul IT vă aduce numeroase posibilități când vine vorba de salariu.

Domeniu atractiv în care este ușor de început o carieră

Cercetările arată că mulți angajatori de la noi și la nivel global, în loc de diplomă de facultate, cer experților IT, mai presus de toate, capacitatea dezvoltată de rezolvare a problemelor și gândire logică.

De asemenea, angajatorii apreciază școlile IT, unde se obțin abilități pentru lucru într-un mod rapid și eficient. Mulți experți IT la nivel global au absolvit școli similare care garantează rezultate excelente.

La mare preț sunt și școlile unde puteți obține certificate internaționale emise de către firme mari precum Microsoft, Oracle, Zend și Adobe și care reprezintă o garanție a expertizei și cunoștințelor voastre la nivel global.

O veste bună pentru toți cei care aleg o carieră în domeniul IT: cunoștințele și abilitățile sunt disponibile rapid, iar cu profesori de calitate și lucru practic, puteți fi pregătiți pentru muncă în această industrie profitabilă în 12 luni.

Durează 7 minute să aflați dacă domeniul IT reprezintă drumul potrivit pentru voi. Rezolvați acest test gratuit și aflați imediat.

Articol susținut de LINK Academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here