Ilfov. Pasajul Domneşti, tot mai aproape de finalizare

0
206

A avut loc și ultima deviere de trafic necesară construirii pasajului. Este vorba despre devierea pe zona rampei de coborâre/urcare spre și dinspre Domneşti.

Aici s-au finalizat săpăturile și a început așternerea straturilor suport.

Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat betonul aferent acesteia.

S-a finalizat montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate. S-a realizat armătura și a început turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare.

Continuă montarea predalelor pe următorul segment aferent girației suspendate, mă refer la cel care supratraversează Centura, pe partea de Sud.

Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre Bucureşti.

Se lucrează la montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.

Se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here