Top 5 tendințe de nelipsit în garderoba pentru primăvara-vara din 2022

0
134
modele de jachete

Dacă esti o iubitoare a modei și esti la curent mereu cu noile tendințe care apar atunci ai ajuns unde trebuie.Îți voi spune 5 dintre acestea pentru sezonul ce sta să înceapă.

Moda se schimbă de la an la an,dar întotdeauna revine!

Revine ,dar într-o formă ușor îmbunătățită.Nu ți s-a întâmplat niciodată să gasești în dressing un articol vestimentar de mult uitat care să fie iar la modă?Trend-ul se poartă iar,însă articolul în sine este învechit.

Iată ce nu trebuie să îți lipsească din garderoba anul acesta:

Jachete supradimensionate cu aplicatii sau cât mai colorate

În 2022 este foarte cool să porți o jachetă sau un palton supradimenionat despre o rochie sau o fustă mini.Se conturează un look estetic foarte plăcut,outfit-ul este armonios și corect.

Pentru femeile înalte acest look este de nelipsit anul acesta,însă se pot bucura de acest look și femeile minione dacă își aleg corect modelul.

Intră pe site-ul nostru pentru a vedea cele mai cool modele de jachete.

Pantofii cu platformă,numai buni de mers pe ei.

Pantofii cu platforma vor fi peste tot în următoarea perioadă.Sunt ideali de mers în oras,la o plimbare sau chiar și în vacanță.

Dacă ai fost în trecut o fană a platformelor,atunci va fi anul tău! Adaugă platformele cu încredere în vestimentația ta din 2022.

Rochia alba se află printre favoritele lui 2022

Rochia alba nu este doar o piesă vestimentară pentru starea civilă,ci reprezintă în noul sezon un articol pe care trebuie să îl porți.

Așa ca dacă îți dorești să strălucești și să te simți sexy,alege un model de rochie albă care să te pună în valoare.

Este minunată de mers la un picnic,pe malul mării sau la un party .

Accesorizează-ți outfit-ul cu un colier cu lanț dublu!

Colierele cu lanț dublu sunt un accesoriu de nelipsit în primăvara-vara din anul 2022.Trendul a pornit de la influencerii si vedetele internaționale încă de la începutul anului trecut.

Deci,dacă nu ți-ai ales accesorile pentru sezonul nou este timpul să alegi modelele favorite și să începi să le porți

Texturile lucioase la mare căutare în 2022.

Fie că vorbim despre o petrecere sau o masă în oraș,poți include în outfit un element care are o textură precum cea a metalului.Te poți inspira de la marile case de modă care au propus cele mai fabuloase piese vestimentare pentru noul an.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here