Guvernul face angajări în vămi, se caută personal pentru ANSVSA

0
161

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor face zeci de angajări pentru punctele de control din vămi, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru. Suplimentarea personalului, a explicat acesta, este impusă în contextul sporirii activității, ca urmare a conflictului din Ucraina. 

Posturile vor fi distribuite la punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, Republica Moldova, Serbia, astfel: Halmeu (3 posturi), Siret (4 posturi), Vicşani-Dorneşti (3 posturi), Stânca-Costeşti (4 posturi), Sculeni (2 posturi), Albiţa (2 posturi), Constanţa (1 post), Aeroportul Internaţional Henri-Coandă Bucureşti (1 post), Moraviţa (1 post), Galaţi (1 post), Isaccea (2 posturi), Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj Napoca (1 post).

Cele 25 de posturi aferente direcţiilor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor judeţene care au în structură posturile de inspecţie la frontieră sunt necesare efectuării activităţilor de control oficial ale ANSVSA, în vederea gestionării în mod corespunzător a volumului mare de activitate la frontieră ca urmare a crizei din Ucraina, a precizat Cărbunaru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here