Accesorii pentru telefonul mobil care să nu îți lipsescă

0
30
Etuo

Primul este husa wallet book. Aceasta este o husă pentru telefon care vă protejează telefonul de lovituri și zgârieturi, dar are și spațiu pentru a stoca bani sau cărți de credit. Este excelentă pentru situațiile în care sunteți în mișcare și trebuie să luați portofelul cu dumneavoastră, dar nu aveți timp să îl purtați în buzunar.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai high-tech, vă recomandăm pixurile stylus pentru ecrane cu touch LCD. Acest dispozitiv vă oferă mult mai multă precizie decât folosirea degetelor. Veţi putea să efectuaţi sarcini diverse cu o mai mare precizie, de la selectarea documentelor şi a fişierelor până la tastarea mesajelor. Cu alte cuvinte, un pix stylus pentru LCD este mai precis şi elimină erorile

Baterii externe: Dacă rămâi fără baterie, acesta este accesoriul pe care trebuie să-l ai. Acesta poate încărca până la două dispozitive în același timp și vine într-o varietate de dimensiuni, de la mic la destul de mare.

Husă pentru telefon: Acest accesoriu vă protejează telefonul de deteriorare dacă vă cade din mână sau dacă îl scăpați din greșeală pe jos (ceea ce facem cu toții). Există multe tipuri diferite de huse de telefon disponibile – de la cele transparente care pun în evidență culoarea dispozitivului dvs. la cele colorate care îi ascund designul în spatele unei imagini sau a unui model – și toate au scopuri diferite.

Căști: Căștile pot facilita ascultarea muzicii, deoarece oferă o calitate mai bună a sunetului decât difuzoarele și vă permit să vă bucurați de muzică fără a-i deranja pe cei care ar putea fi în jurul dumneavoastră (cum ar fi alte persoane din lift). Unele căști se dublează, de asemenea, ca și căști pentru urechi, astfel încât, dacă pierdeți o pereche de căști, atunci nu trebuie să cumpărați încă o pereche!

Un încărcător wireless: Dacă vei fi departe de o priză pentru mai mult de câteva ore la un moment dat, să ai un încărcător wireless poate fi extrem de util.

Profită la maxim de dispozitivul tău cu accesoriile potrivite

Există multe accesorii pentru telefonul mobil care vă pot ajuta să profitați la maximum de dispozitivul dumneavoastră. Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este o husă de protecție. Aceasta vă va ajuta să protejați corpul delicat al dispozitivului, iar dacă îl scăpați, va fi mai puțin probabil să se spargă sau să sufere vreo deteriorare.

Al doilea lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este o protecție pentru ecran. Ecranele telefoanelor mobile sunt fabricate din sticlă și se pot zgâria cu ușurință dacă nu sunt protejate. De asemenea, puteți cumpăra carcase impermeabile pentru dispozitivul dvs. pentru a-l proteja de ploaie sau de daune cauzate de apă, dacă aveți un accident cu acesta în timp ce vă aflați în aer liber.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare achiziționarea unei căști Bluetooth, astfel încât să puteți asculta muzică sau să efectuați apeluri fără a fi nevoit să țineți telefonul aproape de ureche cu o mână în timp ce conduceți sau mergeți pe stradă. Acest lucru este deosebit de important atunci când folosiți mijloacele de transport în comun, unde s-ar putea să nu existe spațiu disponibil pentru a ține ceva cu ambele mâini în același timp!

Dar, la fel ca orice alt dispozitiv, telefonul trebuie întreținut pentru a funcționa corect. Aici intervin accesoriile. Acestea ajută la menținerea telefonului în siguranță și funcționalitate pentru anii următori.

Dacă doriți ca telefonul să dureze cât mai mult timp, atunci este important să aveți grijă de el folosind accesorii precum carcase și protecții pentru ecran potrivite pentru modelul dvs de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here