Discurile diamantate – De ce sa le alegem

0
85

Atunci cand te confrunti suprancalzirea discului, ruperea sau pierderea segmentelor, pierderea tensiunii, uzura externa, segmente crapate sau situatii in care discul nu taie, solutia o reprezinta magazinul online Disc-Beton.

Betonul este suficient de puternic incat sa fie utilizat pentru construirea cladirilor, podurilor si suficient de versatil incat sa fie utilizat pentru piscine si terase. Stiind toate aceste lucruri, iti recomandam discuri cu segmenti diamantati adaptate pentru orice tip de lucrare de taiere sau slefuire. Poti taia sau slefui usor materiale ca de exemplu beton armat, asfalt, ceramica, piatra naturala, marmura, mozaic, granit, gresie portelanata, cat si alte materiale.

De ce sa alegi discul diamentat ?

Discurile diamantate dispun de cele mai multe avantaje pentru tine, avand patru componente de baza:

  • Cristalele de diamant-dintii taiati ascutiti care taie prin beton in timp ce discul se roteste. Diamantele de la suprafata se uzează pe măsură ce utilizati discul.
  • Matricea elimina treptat diamantele uzate, pentru a expune diamantele noi, ascutite, pe care le are incorporate in ea.
  • Miezul metalic. Este un disc de otel care a fost proiectat cu precizie cu o janta segmentata.
  • Miezul metalic detine diamantele.

Un avantaj semnificativ este reprezentant de rezistenta de care dau dovada, datorita materialelor puternice si calitative din care sunt realizate. De asemenea, temperaturile inalte nu reprezinta o problema, iar discurile au aspectul de anti-aderenta, avand o taierea precisa, dreapta.

Ce materiale pot fi taiate cu ajutorul discurilor diamantate ?

  • Asfalt;
  • Beton verde, proaspat;
  • Piatra naturala;
  • Beton armat, beton simplu vechi, prefabricate din beton, pavele;
  • Ceramica, gresie si faianta;
  • Caramida, zidarie;
  • Mix beton asfalt;

Care sunt tipurile de beton ?

Beton armat

Pentru acest tip de beton se recomanda un disc sudat cu laser, sau un disc cu segment ce sa contina un segment turbo. Discul cu segment turbo taie mult mai repede in comparatie cu unul sudat cu laser.

Beton simplu

Pentru acest tip de beton se recomanda a se folosi discul sudat cu laser, iar dacă lucrezi cu apa, se recomanda tipul de disc diamantat sinterizat.

 Beton proaspat

Pentru a taia betonul proaspat, cu 6 pana la 24 de ore vechime, vei avea nevoie de un   disc pentru beton proaspat, care este special confectionat pentru o astfel de activitate.

Cu ce sunt diferite discurile diamantate ?

Pentru materialele mai dure sau abrazive, concentratiile diamantului sunt mai ridicate. Iar pentru materialele mai usoare, concentratia diamantului este mai redusa.

De ce sa achizitionezi discuri diamantate din magazinul online Disc-Beton

Discurile diamantate comercializate de Disc-Beton https://www.disc-beton.ro/discuri-diamantate sunt concepute pentru a satisface nevoile tuturor profesionistilor ce activeaza in industria constructiilor, dar si a celor care foloseasc serviciile in scop personal. Discurile diamantate calitative, eficienta, rezistenta sunt principalele avantaje care plaseaza firma disc-beton in topul partenerilor de incredere a tuturor specialistilor din constructii.

De asemenea, notorietatea pe piata, interesul real pentru client si faptul ca incepand din 2009 sunt distribuitor de consumabile diamantate pentru Carbodiam Belgia, o companie prezenta in aceasta industrie începând cu anul 1954, sunt alte aspecte care transforma compania Disc-Beton intr-un magazin online apreciat si de incredere!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here