Jachete damă și jachete bărbați – tendințe și stiluri la modă

0
191

Jachetele elegante din piele sunt pe cât de relevante, pe atât de necesare în garderoba unei femei. Și din moment ce vine primăvara, este timpul să ne gândim la opțiunile de îmbrăcăminte exterioară, adică la jachete damă din piele la modă, care sunt capabile să satisfacă orice gust și preferințe ale fetelor și femeilor și să se potrivească aproape la orice.

Varietatea la modă de stiluri de jachete damă în sezonul 2022-2023, confirmă versatilitatea și originalitatea și le poți vedea pe mnl.ro.

Jachetele moderne de piele îți permit să creezi atât look-uri total laconice, cât și look-uri experimentale îndrăznețe. Modelele de îmbrăcăminte exterioară pentru femei nu sunt doar jachete de piele brutale, ci și modele elegante, confortabile în croieli elegante.

Jachete damă – Culori și croieli la modă

Mulți designeri s-au pronunțat deja în favoarea jachetelor de damă din piele naturală în culori luminoase. Stiliştii oferă la alegere nuanțe pastelate și clasice de maro și negru.

Culorile vii, precum roșu, galben, roz, bej vor fi, de asemenea, o tendință la modă pentru jachetele de damă din piele în acest sezon.

Poți alege culoarea produsului care se potrivește cel mai bine stilului și modului tău de viață. În croiala și finisarea suplimentară a jachetelor de piele la modă în 2022-2023, se pot distinge mai multe tendințe de top.

Principala preferință este acordată stilurilor clasice montate, într-o versiune scurtată și alungită.

În tendință sunt frumoasele modele  cu guler drept, în cascadă, precum și la baza gâtului sau cu revere. Închiderea poate fi cu fermoar, cu un singur nasture sau cu mai mulți, și de asemenea, unele modele de jachete damă alungite pot prezenta un cordon în talie.

Jachete bărbați

Sunt unele lucruri care nu se demodează niciodată. Jachetele de piele pentru bărbați pot fi numite pe bună dreptate articole de bază în garderoba masculină.

În fiecare an, noile colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați sunt completate cu produse elegante din piele pentru fiecare gust și în orice culoare.

Poți alege cel mai potrivit model pentru tine, din multitudinea de modele de jachete bărbați de pe mnl.ro.

Pentru garderoba ta de zi cu zi, ideale sunt și jachetele bărbați matlasate. Nu e de mirare că bărbații caută piele naturală și au grijă la materialele artificiale.

Desigur, versiunile moderne de piele sugerează o calitate excelentă și sunt în multe privințe, superioare produselor realizate din material sintetic.

Pielea este durabilă, ușor de întreținut, nu este supusă decolorării și abraziunii. O jachetă masculină din piele naturală menține căldura, nu provoacă reacții alergice și are un aspect nobil. Gama largă de jachete bărbați din piele face dificilă alegerea.

Nu este suficient să cunoști caracteristicile propriei figuri, ci trebuie și să navighezi printre stiluri.

Tinerii, de regulă, gravitează spre modele scurte, și cu toate acestea, jachetele prea scurte nu arată foarte cool pe bărbații subțiri și înalți. Modelele montate și alungite vor putea netezi erorile de siluetă.

Cum să alegi o jachetă în funcție de stilul de îmbrăcăminte preferat?

Pentru fanii ținutelor de stradă sunt potrivite jachetele de piele scurte și jachetele de motociclist. Pentru stilul casual poți alege un produs din piele naturală într-o nuanță de maro natural.

Jachetele bărbați realizate în jocuri de materiale, piele netedă și piele de căprioară de aceeași culoare, arată cool și se potrivește bărbaților care nu au un corp perfect.

Cu ajutorul texturilor alternative, este posibilă îmbunătățirea vizuală a proporțiilor. Jachetele din piele nu sunt potrivite pentru garderoba de vară, dar se potrivesc perfect pentru extrasezon și în sezonul de iarnă.

Produsele fără izolație sunt potrivite pentru primăvară și toamnă. Pentru extrasezon sunt potrivite jachetele cu căptușeală subțire și textura moale.

Pe mnl.ro sunt disponibile multe modele de jachete bărbați din piele de calitate. Brandurile de îmbrăcăminte sport oferă o gamă largă de modele pentru tineri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here