INCISIV TV – Televiziunea ta online/Lansare oficiala luni 10 octombrie 2022

0
113

La data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente”, prin care dezvaluiam ca nasul edilului (Albu Catalin de la Politia Locala Ploiesti) isi promoveaza imaginea sa si a Politiei Locale Ploiesti prin falsuri si uz de fals.

Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente

Iata ca, dupa ce ne-a propus o administratie plina de falsuri si uz de fals, edilul ne propune si o administratie plina de analfabeții functionali!
Consilier al Primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, Simona Băicoianu a fost detaşată la CSM Ploieşti pentru o perioadă de un an de zile si si-a inceput mandatul pe data de 30 septembrie 2022.
La doar 4 zile de la numire, Simona Băicoianu, iese in evidenta si isi arata maiestria de analfabet funcțional creativ.
Cum recunoști un analfabet funcțional?
Analfabeții funcțional sunt printre noi, ei nu stau izolați în sate colorate, uitate de timp și de infrastructură. Analfabeții funcțional lucrează în administrațiile urbane, în companiile multinaționale sau sunt mici întreprinzători privați. Ei sunt prezenți și activi pe facebook, pe insta sau pe Tinder.
E plin de analfabeți funcțional în jurul nostru, cu toții am cunoscut o grămadă, în familie, la școală, la liceu sau la facultate, la țară, prin cartiere, prin vacanțe sau pe la televizor. Unii ne-au rașchetat parchetul, alții ne-au ondulat părul, unii ne-au controlat biletele, iar alții ne-au condus țara, făcând parte din parlament sau guvern.
Jumătate dintre români sunt analfabeți funcțional. Cel mai cunoscut dintre ei este Bulă, cel pe care îl știm. Cu toții am fost cu el în clasă.
Definiția uzuală a analfabetismului funcțional este incapacitatea de a înțelege ideea unei povești. Adică e atunci când citești un articol în ziar și nu înțelegi ce vrea să spună autorul. Astfel, diferența între un analfabet și un analfabet funcțional este că analfabetul nu știe literele. Asemănarea este că niciunul nu înțelege cam nimic din seria de semne dintr-un paragraf, precum acesta, chiar dacă analfabetul funcțional îl poate citi, respectiv poate pronunța sunetele aferente silabelor din text. Conținutul propriu-zis de idei al unui text este inaccesibil ambelor categorii de analfabeți.
În funcție de capacitatea lor de a înțelege și de a exprima concepte logice, oamenii pot fi încadrați pe câteva niveluri de performanță cognitivă.
Nivelul 1, cel inferior, îl reprezintă analfabeții, adică cei care nu știu să citească. Surse de informare pentru ei sunt astăzi destule (radio și TV, întrucât pentru youtube tot trebuie să știe literele) însă accesul direct la informație le este practic imposibil. Analfabeții sunt asociați handicapaților culturali.
Nivelul 2 sunt cei pe care îi numim convențional analfabeți funcțional. Ei știu să citească, uneori pot să memoreze și să reproducă ceea cea au citit, însă nu reușesc să înțeleagă conținutul de idei din text.
Nivelul 3 sunt tot analfabeți funcțional dar deghizați de o nuanță fină. Sunt cei care înțeleg ideile din text însă nu sunt capabili să le coreleze cu experiențe anterioare sau cu viața curentă. Astfel, conținutul de idei, deși înțeles teoretic, nu poate fi folosit ca resursă într-o întreprindere viitoare.
Nivelul 4, cel de unde analfabeții funcțional nu prea mai sunt incluși, conține indivizii care nu sunt capabili să formuleze idei proprii, însă reușesc să-și însușească cu temeinicie ideile altora (mentori, profesori sau politicieni).
Nivelul 5, mai degrabă o subcategorie a nivelului 4, îi reprezintă pe cei care, deși dezvoltă idei proprii, sunt incapabili să le exprime. Mai pot fi numiți analfabeți funcțional creativi.
Nivelul 6, ceilalți, deștepții, crema-lumii sau cum vrem să le spunem. Ei sunt cei care știu să citească, înțeleg ideile dintr-un text (sau orice altă formă de conținut informațional), sunt capabili să le reproducă sau să le coreleze cu viață reală. În plus, dezvoltă idei proprii și sunt capabili să le exprime și să le argumenteze.
Nu este cert unde se trage linia corigenței la analfabetism funcțional sau dacă este nevoie să se tragă vreo linie.
La data de 04.10.2022, analfabetul functional Simona Băicoianu emite o aberatie de adresa, numarul 8760.
Nu ne mai pierdem timpul sa explicam modul cum a fost emisa adresa (este din cursurile de secretariat), adresa emisa prin care analfabetul functional aproba in calitatea de director al CSM Ploiesti, „intocmit” de inspector resurse umane Petrescu Dumitru.
In aceasta aberatie si parodie de adresa, se specifica:


„In conformitate cu dispozitia directorului Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, intregul personal din subordine va depune pana la data de 11.10.2022, la Compartimentul Resurse Umane – Diploma de studii si Foaia Matricole – AUTENTIFICATE LA NOTAR”.
Chiar va rugam sa nu radeti, este de plans la ceea ce ne propune edilul Andrei Volosevici: o administratie plina de analfabeții functionali!
Sa explicam pe intelesul analfabetului funcțional creativ, Simona Băicoianu:
1. Care dispozitie a directorului, pe stanga sau pe dreapta parcelei de arat, pe stanga sau pe dreapta pietei?
2. Draga analfabet funcțional creativ, Simona Băicoianu, un NOTAR nu va putea NICIODATA sa autentifice Diploma de studii si/sau Foaia Matricola.
3. Ce sanctiuni exista pentru neresepectarea aberatiei de dispozitie emisa de analfabetul funcțional creativ, Simona Băicoianu, in ce baza legala?
Care este legătura dintre…Hale şi Pieţe şi sportul ploieştean?
Raspuns simplu si „eficace”: analfabetul funcțional creativ!

Care este legătura dintre…Hale şi Pieţe şi sportul ploieştean?
Stiri Actuale a dezvaluit, in exclusivitate, ca doamna Băicoianu, ultimul „mohican” din gaşca de prieteni cu care începeau al doilea mandat de primar al lui Andrei Volosevici, a ajuns „sefa” la CSM Ploieşti.
Aceasta „mutare” a edilului Andrei Volosevici a survenit dupa ce consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” a primarului Nu a primit nota de trecere.
Reamintim ca, Incisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti , doua articole: „Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti” si „Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii„.

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

Asa cum dezvaluiam, reactia consilierilor locali a fost ferma si au taxat derapajele primarului Andrei Volosevici iar „lectia sa de smecherie” nu a primit nota de trecere.
In plina degringoladă pentru acesta, Andrei Volosevici a avut parte de o reactie spumoasa a presei.
Astfel, pe modelul patentat de acesta cu tricoul imprimat ce continea mesajele false indreptate impotriva presedintelui Consiliului Judetean Prahova, jurnalista Cristina Iancu, de la Stiri Actuale, a afisat un tricou cu mesaje REALE:


„VIVI, angajat ILEGAL la CSM Ploiesti! Esti bine, Volo?”
A fost CIREASA DE PE TORT ce a caracterizat sedinta de ieri a Consiliului Local Ploiesti!
Pe scurt:
La inceputul sedintei a fost retras Proiectul de hotărâre privind transmiterea imobilului Patinoar artificial descoperit, situat în Ploiești str. Mareșal Averescu nr. 18C în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești.
Referitor la „Spitalul PPP Ploieşti – Raport privind conceptul proiectului” – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici, acesta a suferit amendamentele dezvaluite de noi si Consiliul Local Ploiesti a luat act si NU a aprobat acest studiu de pre-fezabilitate care NU corespunde prevederilor legale.
Acest studiu de pre-fezabilitate realizat pentru Primăria Ploiești a devenit un adevărat secret de stat, chiar dacă s-au plătit 100.000 euro din bani publici. In fapt s-a achitat 50.000 de euro pana in prezent, fara baza legala si aviz de la Directia Economica (aviz NEGATIV).
De asemenea, procedura si criteriile in vederea organizarii concursului pentru ocuparea posturilor de conducatori ai institutiilor si serviciilor publice de interes local din municipiul Ploiesti a fost trantita de consilierii locali si „lectia de smecherie” a edilului nu a primit nota de trecere.
Reamintim ca, mintea odihnita a edilului Andrei Volosevici a propus o noua procedura si criterii in vederea organizarii concursului pentru ocuparea posturilor de conducatori ai institutiilor si serviciilor publice de interes local din municipiul Ploiesti, fiind vizate doua posturi de conducere la Parcul Memorial „Constantin Stere” (post pentru PSD) si la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, post probabil pentru proaspatul consilier agronom al primarului, Patrik Scoruş, fiul lui Fernando Scoruş. (Probabil acesta din urma inca confunda fostul garaj al SRI Prahova, unde isi facea veacul, cu vocabularul de cocalar si amenintarile in stanga si in dreapta).

 
Dedicatia s-a vazut din avion, conditiile pentru cele doua posturi de conducere fiind singurele in care vechimea in specialitatea studiilor necesare functiei sa fie de doar un an de zile, contrar prevederilor legale.
Consilierii locali au modificat vechimea la conducerea Parcului Memorial „Constantin Stere” si la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti de la 1 an cat propusese nastrusnicul edil la 5 ani.
De remarcat ca aceasta lectie de smecherie primise aviz negativ in Comisia Juridica nr 7.
Totodata, consilierii locali au taxat si alte derapaje ale edilului privind cheltuirea banului public.

Totodata, reamintim ca, Incisiv de Prahova a dezvaluit, in exclusivitate, executarea directorului Donald Constantin din razbunare – se pare (ca reactie la dezvaluirile efectuate de președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, care l-a acuzat, in mod direct, pe primarul Volosevici, că din cauza lui orașul a rămas fără acest serviciu public). Donald Cosntantin este perceput ca fiind in relatii bune cu presedintele Iulian Dumitrescu.
Dupa retragerea de la conducerea CSM Ploiesti, Donald Constantin si-a prezentat demisia din calitatea de consilier al edilului pentru ca numele acestuia sa nu fie asociat cu cel al lui Andrei Volosevici.

Simona Baicoianu a fost  cercetata penal de catre Inspectoratul Judetean de Politie Prahova. La aceasta unitate, a fost inregistrat un dosar penal cu nr 389133 din 14 februarie 2013, dispunandu-se cercetarea numitei Simona Baicoianu ” Inregistrata la Politia Municipiului Ploiesti – Sectia nr. 3 Politie Ploiesti in randul dosarelor penale sub nr. 389133/14.02.2013.

Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A la  SC Hale si Piete Ploiesti , pupila lui Volosevici il numeste pe finul lui Adrian Semcu la conducerea SC Hale si Piete Ploiesti (Răzvan Lungu), iar Volosevici il numeste pe Adrrian Semcu director la SGU Ploiesti, cum dezvaluiam acum ceva vreme.  Vom reveni. (Ec Adrian Radu).

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here