Dacă ministrul justiției , domnul Predoiu Cătălin, ar tine cont de ceea ce am divulgat în presă acestui director, împuternicit , cms șef de politie penitenciara Valentin Matei i-ar fi fost întreruptă împuternicirea

0
45

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Discutie dintre doi „profesori”, unul din Oradea, altul de la Ploiesti:

„Profesor” din Oradea:

„Hehe, n-am cu ce sa te ajut, nu am nimic pe subiectul justitiei la noi in judet. Ca toate lucrurile din Romania, suntem pe mute. Ca sa iti dai seama unde suntem ca tara, iti povestesc o intamplare din noiembrie dar te rog sa nu o dai mai departe, e re ras”.

„Profesor” din Oradea:

„M-am dus la noi in Piata 100 sa vad niste masini tot pentru colegi de la voi din zona si ghici peste cine am dat, nu, nu peste…, peste un samsar filosof. Avea numai audi si bmw la vanzare si se cam oprea lumea la el, zic hai si eu. Iti redau convesrsatia:

V.I (samsar): No, domnul meu priviti, admirati si probati, e fara bani!

„Profesor” Oradea (R): Bun, zic, dar cumpara lumea?

V.I.: Cum sa nu cumpere, noi din ce traim, daca nu mere, copiii nostri mor de foame. Ce marca va intereseaza, am si aici si in Germania masini pentru oameni seriosi ca dumneavoastra.

R: Dar de unde stiti dumneavoastra ca sunt serios?!

V.I.: Eee, mai stim si noi cum arata omul serios, lucram doar cu oameni sus sus…chiar si mitici din capitala.

R: Bine domnule, m-ar interesa ceva fara Kilometri dati inapoi, nemanarita.

V.I: Domnul meu sunteti foarte glume tasa, poftiti in masina, va spun ceva si poate nu ma credeti, de la mine cumpara doar oameni seriosi, ati auzit de generalul Firicel?

R: M-am uitat putina sa la el, zic, glumiti? Firicel din Las Fierbinti?

V.I.: Haha, nu dumnul meu, Firicel, om sus de tot de la miticii de la Bucuresti, persoana importanta!

R: Nu, nu am auzit dar daca ziceti dumneavoastra ca e impoprtanta!

V.I.: Domnul meu, iti spun cand vine un om ca dansul la tine iti sta putin inima in loc. Inalt, bine legat, carliontat, impozant ca…domnul meu, din Ministerul Justitiei!

R: M-ai omorat cu Firi al tau. Ia sa vedem pe google cine este asta despre care spui…Nu gasesc nimic in afara de Las Fierbinti!

V.I: Ia scrie domnul meu: Firinel Ungureanu!

R: Mi-a cam batut inima, vorba samsarului, omul chiar este important in Ministerul Justitiei, consilierul ministrului!

R: Si cum l-ati cunoscut domnule pe generalul asta Firicel?

V.I.: Eee, nu se poate spune, erau vremuri grele in pandemie, ne=o facut cunostinta alt domn bine de la noi din oradia, l-am slujit eu cativa ani la facultate.

R: Ooo, dumneavoastra sunteti cu facultate, ce interesantr, sa nu-mi spuneti, inselaciune!

V.I.: Da domnul meu, o greseala din tinerete. Feciorii mai gresesc si ei, bine firicel atunci nu era unde este acum, era seful la toate facultatile, rectorul nostru. Dar sa nu credeti ca a cumparat vreun bmw, a venit dupa o coaja din aia mica, am adus special pentru el ca eu aduc numai lux!

R: Domnul meu, m-ai convins sa nu cumpar! Cum sa vina ditamai omul la dumneata sa ia o janghina de masina.

V.I.: Domnul meu, nu asa se fac afacerile, omul iti dai seama ca are bani sa-si cumpere si masina scumpa dar ii trebuia ceva ieftin luat de la cineva de incredere. Pai mi-a dat actele si bistarii cand am plecat dupa masina in Germania ca sa apara la el pe carte primul cumparator! A stat aici in oras pana m-am intors, ar fi mers el cu mine dar ii era frica de seful lui sa iasa din tara, nu stiu de ce.

R: Atunci va cred, daca dumneavoastra student ati primit documentele personale direct de la rector, sunteti de incredere.

V.I.: Eu v-am spus domnul meu, nu gresiti cu mine, plus ca am numarul dansului. Daca patiti vreodata vreun necaz, va dati seama…ca si eu daca este sa se intample, am acolo pentru o carte scrisa in facultate, un iesit la munca…de, musai sa traim cu totii in Romanica dar va spun, baiat de zahar, eram sigur ca o sa ajunga si mai sus”.

R catre „profesorul” din Ploiesti: „Si uite asa si cu masina. Iti dai seama ca m-am amuzat copios cu acest student din Oradia…mi-a dat pana si numarul clientului sus pus sa-l intreb daca e multumit de masina”. (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here