O situație fără precedent are loc în județul Satu Mare, unde 13 din cei 15 polițiști ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare și-au depus în bloc rapoarte de mutare de la această structură – Ziarul Incisiv de Prahova

0
61

Așa cum vă promiteam săptămâna trecuta, după multe ore de lectura si stupoare încercând sa înțelegem ițele încâlcite ale AFACERII cu asociațiile de proprietari, azi suntem pregătiți sa începem sa dezvaluim cate ceva reținute pentru atenția dvs.

Afacerile cu asociațiile de proprietari reprezintă una dintre cele mai profitabile afaceri in care cei ce se îmbogățesc depun minim de efort material personal. Totul se plătește cu banii proprietarilor, luați in mod legal… caci un contract știm cu toții sa facem, lucru ce leagă de mâini si de picioare majoritatea acțiunilor in justiție.

Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali/si mai creduli ție, un președinte de asociație dornic sa tragă banii de la proprietari + un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care se bucura ca are sute de asociații de unde suge banii/ bonus daca e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

De mult timp am observat ca matrapazlâcurile făcute de președinții de asociații in concubinaj cu administratorii nu mai sunt bazele unei investigații si când am aflat de un asemenea subiect atât de actual, ne-am bucurat ca vi-l putem prezenta, convinși fiind ca sunteți de multe ori in aceeași situație ca personajele noastre.

Pentru ca orice film bun modern are mai multe caractere principale din cat mai multe altele, am reușit sa le identificam si pe ale noastre, pe drept cuvânt reinventând-le personalitatea:

Don Quijote de La Mancha – eroul principal, este reprezentat de cei care se luptă cu Cei trei care mușcă tare, de oamenii de rând, cavaleri ai tristei figuri, creduli că se poate face ceva cu ajutorul legii. Pe scurt, sunteți dvs. cei care de multe ori v-ați lăsat păgubași, scârbiți de mafia in putrefacție ce a acaparat aceasta profitabila afacere pentru unii. Va luptați cu morile de vânt precum Don Quijote si bâjbâiți in rezolvarea problemelor. In povestea noastră sunt mai mulți oameni care duc greul acestui rol și discutând cu o parte dintre ei, va promitem ca redacția noastră va încerca sa ajute si acest cancer ce s-a extins enorm, după cum veți vedea.

Cei Trei mușcă tare– eroi cu acte și funcții, sunt cei care reușesc fără mare greutate sub o punere in aplicare a legii prost înțeleasă (prost pe dracu –  știu exact ce fac!) si cu o rapiditate desăvârșita sa va taie portofelele si să înceapă să vă culeagă banii ce vi se scurg in mod alarmant, dar mai important – constant. Caci banii se fac când lunar plătiți servicii sau bunuri care nu sunt necesare, de multe ori la preturi mai mari( sa aibă si gura lor ce manca) sume ce pot părea mici per proprietar, dar aduna-te dau sume colosale, după cum veți vedea.

        D’Artagnan – președintele Asociației de proprietari MRS Smart, fin spadasin cu banii a 7 blocuri noi în zona Albert, personaj cu nume notoriu și cu priza la publicul feminin din oraș. Reușește cu mari dibăcie sa evita orice respectare a legii si detronare a sa din rolul principal, acela de a face din acel condominiu să arăta mai rău ca preria din Arizona în timp ce fraierii plătesc.

Izbutește in continuare sa aibă salariu pentru protecția de spadasin asigurata blocurilor, cu toate ca NU i s-a mai stabilit salariu și nici nu a avut votul majorității proprietarilor de a fi președinte( Oare de ce o fi fugit lumea?). Promite anual ca face proceduri si asculta de cele cerute de popor dar nu se întâmplă nimic. Mereu are cate o explicație, de cele mai multe ori vina pică în sarcina celorlalți(de regula când nu sunt de față). Nu are probleme să mintă căci sub barba cool, de mult nu se mai vede roșeața din obraji.

Mai multe despre primul Mușca tare (din banii altor) în viitor…

Aramis administratorul asociației de mai sus dar și a altor nefericiți, prinși în mrejele spadasinului nostru. Ca și personajul original care era preot și umbla un o biblie, așa și domnul nostru se bate în piept că este administrator și este tare iscusit în a explica salariul LUNAR de sute de mii de lei de la proprietari, umblând cu o diplomă de gât, poleită cu aur pe care scrie „ atestat”. După cum știți diploma este rară, obținută si de nepoții noștri în alte domenii din fragedă pruncie. Aceasta însă este dată de la primărie – de la Cardinalul Richelieu . NU deține și unul lingvistic, motiv pentru care scrierea poate fi un pic greoaie, chiar agramată pe alocuri. Unge sabia permanent ca să alunece bine și persoană săritoare, dă ulei fin și celor de la Primărie căci e darnic, cu toate ca… se plângea constant „ca vine cu bani de acasă„ la asociație. Chiar și așa, proaspăta firmă ieșită de sub tipar când a aparut asociatia avea venituri in primul an de 50000 euro, conform cautarilor pe internet. Na, poftim!
Mai multe despre al doilea Mușca tare (din banii altor) în viitor…

 

Cardinalul Richelieu Om politic important, primar al unui oraș din lumea a treia, fără apa sau cuvânt de spus, este cel ce permite mușcă-tarilor să facă orice vor sub tutela Primăriei pe care o conduce. Deoarece rangul este prea ridicat, nu sta nici la masa cu ei, nici nu se ospătează împreună, lăsând uleiul fin al lui Aramis sa se dea la stafful de rang inferior lui, la bucătăria conacului din Compartimentul Monitorizare. Semnează acte ca primarul și nu este interesat de problemele cetățenilor atât timp cat mesenii lui sunt bine hrăniți.

A înțeles de mult că banii publici sunt cei mai gustoși și lucrează la un alt nivel. Poate pe viitor va deveni administrator, caci priza la public încă mai are la cei care au centrale în apartament și nu au prins odoruri în toamnă ca ceilalți. (Cerasela N.).

 N.R. Ridicăm paharul de bere pentru cei care nu îsi permit să îl ia de la Tratoria și ne întrebăm retoric? Pe Lia Manoliu… cum o fi?

Despre Athos, Porthos si Milady de Winter in curând… Nu ezitați sa ne dați detalii despre cei numiți pana acum pe adresa redacției, însoțite de documentele justificative!

 Pentru a va familiariza cu subiectele ce vor fi dezvoltate, va atașăm câteva documente pe care le vom analiza curând.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here