,,Acuma gata! Ghiozdanele și la școală cu voi! De data asta pe termen lung!” – Ziarul Incisiv de Prahova

0
122

In data de 09.03.2023, la Sediul Institutului Național de Statistică, a avut loc prezentarea Analizei activitătii sistemului penitenciar, in prezența secretarului de stat Bogdan Ilea, coordonatorul Administratiei Naționale a Penitenciarelor.

Secretarul de stat Bogdan Ilea, a transmis mesajul de mulțumire al ministrului justiției, Cătălin Predoiu, dar și câteva indemnuri pentru anul 2023: „cuvântul care va ghida activitatea polițistilor de penitenciare este Integritate”!

 La solicitarea expresă a doamnei TM Stareța noastră nevinovată și neprihănită, revenim cu precizări, in contextul mesajului transmis de Bogdan Ilea – „cuvântul care va ghida activitatea polițistilor de penitenciare este Integritate”!

 Prin adresa nr.3069/PPPH/18.05.2020  directorul Brânzan Celestin informează ,,că a luat măsuri de inventariere a bunurilor existente în popota unității, iar în măsura în care se constată că nu aparțin instituției,  acestea   vă vor fi restituite”. Păi dumneavoastră ce ați făcut ???? Mai stiți că i-ați cerut omului martor la combina Bosh moștenire de la mama lui ?

Pentru cei care nu cunosc, discutăm de obiecte aduse de o persoană într-un spațiu închis și asigurat, unde fiecare obiect a fost adus în Popotă numai cu aprobarea directorului.

Într-un Penitenciar conform Ordinelor și dispozițiilor legale ,, Nu intră și Nu iese, Ceva sau Cineva” fără aprobarea Directorului unității!

Așa că! De ce v-ați opus ilegal să restituiți persoanei vătămate bunurile? V-ați făcut stăpâni pe bunuri……

        Din ciclul ,,Legea este pentru căței”!

       Deci prea sfințită stareță, prea nevinovată, ca funcționar public  aveți obligația de a acționa cu obiectivitate și corectitudine!

Ați  sesizat directorul unității despre găsirea  Procesului Verbal de custodie, furat din biroul gestionarului, pe care   d-nul Polifrone a consemnat în PV întocmit de dânsul că nu există?

De ce vă întrebăm? Pentru că dumneavoastră ați continuat faimoasa inventariere , ca și cum nimic deosebit și ilegal nu s-a întâmplat.

  În urma furtului  acelui document, culmea înregistrat  în contabilitatea penitenciarului cu 3 luni înainte, persoanei vătămate i s-a imputat contravaloarea a 25 kg brânza telemea.

Iar onor Notei de constatare DIP, ANP-ul a considerat acest fapt o încălcare gravă a prevederilor legale , cu urmări de sancționare disciplinare, administrative și penale.

La data de 25.05.2020, data când ați găsit documentele furate,  ANP încă cerceta inventarierea faimosului scriitor Polifrone C., iar dumneavoastră și complicii dumneavoastră ați ascuns  faptul că ceea ce a făcut Polifrone era de fapt o ,,Înscenare”.

 Vă plângeți de afectarea imaginii, când dumneavoastră vă uitați la persoana vătămată cum se îneca apăsată de acuzațiile false, în timp ce aveați în mână ,,frânghia ” salvatoare, și mai spuneți că nu sunteți complice cu Hoții și Mafia.  

Că tot vă dați  nevinovată și neprihănită! De ce nu ați menționat în cadrul Procesului Verbal la Concluzii faptul că din constatările comisiei condusă de dvs. rezultă că Procesul Verbal întocmit de Polifrone Ciprian este fals în totalitate ?

Mai mult ca director adjunct și înlocuitor al directorului trebuia să cunoașteți plaja numerelor alocate deciziilor directorului.

De ce nu ați sesizat despre așa zisa ,, decizie” că nu a fost înregistrată cu număr corespunzător deciziilor directorului, având număr de înregistrare  cu număr de documente ordinare? De ce ați folosit o decizie falsă în editarea Procesului Verbal de inventariere?

Suferiți de ,, cataractă intelectuală”?

Sunteți complice evident și indubitabil !!!

 În procesul verbal de inventariere maica stareță notează:

1.,, Noi comisia, constituită în baza deciziei scrise a directorului penitenciarului Ploiești nr. 400007/01.04.2020 am procedat în perioada  06.04.2020 – 22.06.2020 la inventarierea elementelor de natura activelor, datoriilor capitalurilor aflate în gestiunea ”popota” a unității.”

Informațiile din acest paragraf din Procesul verbal de inventariere este menit să conducă despre  activitatea de inventariere ce urmează să se efectueze în perioada 06.04.2020-22.06.2020 asupra gestiunii Popotă.

Cine cunoaște cum se fectuează normal o inventariere se gândește că afirmația,, gestiunea Popotă”  face referire la Gestiunea Popotă ca și Locație și Președintele comisiei ar fi omis să treacă cele 5 locații aparținând Popotei( birou personal, sala de mese, sală preparare hrană, Depozit Beci -2 camere).

Dar nu la acest lucru s-a gândit maica noastră….Stați să vedeți!

 Inițial s-a vrut separarea bunurilor aduse de C.C. pentru activitatea Popotei respectiv bunurile din contractul de sponsorizre (adică bunurile înregistrate în Contabilitate) de cele care nu sunt înregistrate și conform promisiunii directorului B.C. să fie restituite doamnei C.C.!

Ulterior, Mafia care cunoștea dezastrul bunurilor înregistrate în contabilitate, ne referim la bunurile achiziționate de Penitenciar  și ca să nu rămână Popota goală, a venit cu această ,, luminată idee” de a se face inventarierea Patrimoniului Penitenciarului.

O idee creață care constituie dovada clară că prin această inventariere s-a dorit ascunderea lipsei bunurilor achiziționate de Penitenciar și furtul și substituirea cu bunurile personale ale doamnei C.C.

Maică stareță, au zis câțiva hoți! ,,Să moară mama de invidie! Ăștia hoți! Noi jucăm la amatori!”

 Apropo !Au solicitat meditații, bineînțeles contra cost!!!

       Haideți să analizăm pe înțelesul tuturor, să priceapă tot poporul cât de profesional se fură și cât de talentați sunt actorii noștri.

        În continuarea Procesului Verbal maica stareță propovăduiește :

        ,,În conformitate cu Decizia directorului penitenciarului Ploiești nr. 400007/01.04.2020, gestionarii elementelor de natura activelor, datoriilor capitalurilor aflate în gestiunea ”popota” a unității sunt:

  • Doamna Călin Cristina – Obiecte: Cazarmare Construcții, Agch, ETG Echipament Deținuți, ETG Echipament-Echipament protecție, Sanitar cadre, ETG-Echipament- Imprimate-rechizite-materiale tipografice.
  • Doamna Deacu Mihaela – Obiecte: Alimente, Materiale – Alimente Popotă gestionate conform Deciziei nr.25436/23.03.2020 și procesului verbal nr. 25728/26.03.2020 (anexa 12).

,,Operațiunea de inventariere s-a desfășurat în vederea predării-primirii de gestiune între doamna Călin Cristina și doamna Deacu Mihaela.”

 Doamnă dragă  puteți să ne luminați în înțelepciunea dumneavoastră, ca să înțelegem și noi muritorii?

Noi am înțeles clar, foarte clar! Că de fapt nu trebuie să înțelegem !

 1.Cum ați stabilit împărțirea gestiunii popotă pe 2 gestionari, dacă gestiunea popotă în data de 23.03.2020 a fost preluată de la Călin Cristina, în lipsa ei și fără respectarea prevederilor legale și d-na Deacu Mihaela a semnat PV întocmit de luare în primire a gestiunii POPOTĂ, deci are calitatea de GESTIONAR UNIC.

 2.De ce ați procedat așa?

 Doamna Deacu  ca gestionar, după ce a semnat PV a lui Polifrone și a luat în primire gestiunea popotă, a dispus de bunurile aflate în gestiunea popotă din data de 23.03.2020 și până în data de 30.03.2020, când s-a închis popota ?

 Păi după cum am înțeles noi, dumneavoastră ca o iubitoare de oameni, care țineți la imaginea dumneavoastră, ați urmărit scopuri necurate?

Mai mult, ați ținut ilegal agățată de gestiune persoana vătămată CC și la sfârșit ,tot ilegal i-ați imputat 2 fețe de masă care de fapt nu existau!!!

Cum era cu imaginea dumneavoastră???? Nevinovată, neprihănită??? Și vreți să ajungeți Director??? Doamne ferește!Păi, în comparație cu dumneavoastră, Zeus joacă la juniori!!!

 Din modul de informare a activității desfășurate de comisia condusă de T.M. acela de ,, talmeș –balmeș,, se înțelege că:

  1. La data de 30.06.2020 -Gestiunea Popotă supusă inventarierii are doi gestionari responsabil popotă C.C. pensionat cu 22.06.2020 și Zâna noastră?????????
  2. Deși gestiunea popotă s-a predat în data de 23.03.2020, conform PV 25728, se mai predă o dată (pensionarul predă lui Zâna)
  3. Și comisia va efectua inventarierea elementelor de natura activelor, datoriilor capitalurilor aflate în gestiunea ”popota” a unității , adică scriptic .

Ce nu am înțeles ! De ce trebuia să ne  înșire gestiunile din Contabilitate, cum au fost bunurile Popotei împărțite(scriptic) pe Gestiuni? Listele de inventariere sunt generate din Programul de contabilitate și puse la dispoziție de Financiar.(Dar……prietenii știu de ce? Vom vedea…)

 Ați înțeles ceva? Că noi nu prea!

Ajutor! Maica stareță luminați-ne!

De data asta venim noi cu lumina !!! Preasfinția sa , ne aburește și ne fentează cu multă gargară, evită sistematic inventarierea reală, ca să acopere furturile. Atât și nimic mai mult ! Păi cum se poate? Păi se poate! Dacă făcea inventarierea faptic, cum scrie la lege se vedea clar bunurile lipsă și începeau cercetările. Deci cum stați cu nevinovăția ????

2.Cine este gestionarul popotei la data inventarierii? Ghicim sau dăm cu zarul ?

3.Care este activitatea pe care urmează comisia , cu onor condusă de dumneavoastră?  

Este primul proces verbal de inventariere atipic pe care l-am văzut , din care nu se înțelege ce anume dorește comisia să efectueze?

 Noi am înțeles că este un alt mare FAKE marca Penitenciarul Ploiești. O știți pe aia cu virgina și penicilina?

Păi Maică Stareță T.M. conform prevederilor legale privind inventarierea  elementelor de natura activelor, datoriilor capitalurilor  dacă vroiați să detaliați din exces de zel, ar fi trebuit să notați în Procesul verbal următoarele:

,,Gestiunile supuse inventarierii vor fi următoarele: mijloace fixe , obiecte de inventar, stocuri, registrul de casă și alte elemente de natura activelor, datoriilor și capitalurilor proprii.,,

În literatura de specialitate nu am întâlnit gestiuni supuse inventarierii: Gestiune- OBIECTE-ALIMENTE ,Gestiune –MATERIALE ALIMENTE sau Gestiunea 4 MATERIALE – ALIMENTE POPOTA-POPOTA-POPOTA!!!!!

Să ne ferească Dumnezeu! La Facultatea de la Ploiești se inventează noi denumiri de gestiuni !!!

În aroganța dumneavoastră ați crezut că nimeni nu o să citească acest mare ,,Fake”?

Ați lucrat ca niște ,, profesioniști”! Onor ANP-ul la pregătirea lor profesională nici nu au sesizat că  e o super făcătură! Bravo!

 Maică Stareță ai comis-o!

Dovadă că ai știut de la început despre faptul că inventarierea ce urmează a se efectua , împreună cu  comisia pe care ai condus-o, nu se va face conform și cu respectarea prevederilor legale stă în prima filă a Procesului verbal. 

Practic ați expus, în detaliu, modul ilegal de inventariere pe care l-ați aplicat și anume: inventarierea se va face  conform evidenței bunurilor aflate înregistrate în Contabilitate și se va confrunta cu bunurile aflate  fizic în Locația Popotă. Pe românește ați înlocuit bunurile lipsă, dar care se aflau înregistrate în Contabilitate(cumpărate pe banii Penitenciarului), cu bunurile din Popotă, care nu aparțineau Penitenciarului.

 Conform declarațiilor de martor ale directorului și contabilului șef, nu se aflau bunuri în bucătărie din vechea gestiune, iar ceea ce s-a dorit a fost ca din totalul bunurilor din popotă (care toate erau aduse de Călin Cristina) , să fie extrase bunurile din contractul de sponosorizare(la acea dată nu se încheiase Convenția de anulare) de restul bunurilor . Simplu!

 Pentru Maica Stareță T.M., vă rugăm să vă notați pentru pregătirea dumneavoastră profesională, ca Președinte al Comisiei de Inventariere și să nu vă mai plângeți că v-am alterat imaginea.

 Temă pentru acasă:

 1.Ce este inventarierea și de ce se face?

-Numărarea elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor proprii la fața locului în încăperile aparținând gestiunii supuse inventarierii .(reprezintă stocul faptic din Listele de inventar)

-Verificarea modului de gestionare a patrimoniului (înregistrările din contabilitate și trecute la stocul scriptic din Listele de inventar)

-Identificarea unor eventuale diferențe între soldul scriptic și cel faptic( ce se află în contabilitate și ce este prezent cu adevărat în locația inventariată)

 2.– Scopul principal al inventarierii îl constituie stabilirea situaţiei reale a tuturor elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii ale fiecărei unităţi, precum şi a bunurilor şi valorilor deţinute cu orice titlu, aparţinând altor persoane juridice sau fizice, în vederea întocmirii situaţiilor financiare anuale care trebuie să ofere o imagine fidelă, clară şi completă a patrimoniului şi a performanţei unităţii pentru respectivul exerciţiu financiar.

  Atât pentru azi, urmează episodul următor. (Cristina T.).

N. R: -Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here