Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

0
96

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece ca fiind ,,spărturi” 20 farfurii (găsite în popotă de onor Maica Stareță) și propune scăderea din Contabilitate, întrucât ,,consideră” că se pot aplica perisabilități.

Confirmă și  Zâna Nașa, despre cele 20 de  farfurii că sunt sparte, citez:,, într-o stare de uzură avansată, ce se încadrează ca și spărturi conform OMJ 1318/C/2012”.

În data de 22.06.2020 în Listele de inventar la  nr. crt. 22 ,onor Maica Stareță și Alaiul ei Comisia,  au înregistrat ,, cică” 21 farfurii în coloana denumită Stoc Faptic, adică găsite întregi în popotă.

 În Stocul scriptic din Contabilitate au înregistrat  20 farfurii, iar coloana prevăzută cu plus , a trecut, ca plus rezultat, una bucată farfurie.

Băi esti prost, băi esti nebun!!! Păi, sunt întregi sau sparte????

Maică stareță, luminați-ne! Cum dracu! Dumnezeu să ne ierte!!!

În data de 02.06.2020 farfuriile erau sparte ( conform documentelor) , un maldăr de cioburi și după circa 20 de zile au apărut ca fiind întregi și culmea aroganței și cu o farfurie în plus!!!!!

Cum ați procedat?? Ați lipit cioburile??? Cum ați reușit să calculați cioburile, de v-a ieșit și o farfurie în plus??

Dacă farfuriile cumpărate de Penitenciar la inventariere erau deja cioburi,spărturi, de ce ați trecut că le-ați găsit la inventariere ca fiind întregi în popotă ,culmea și 21 farfurii ?? A! Da! Am uitat! Erau ale doamnei C.C.!

Aroganță maximă!!Să treci și una în plus!

Ne ia durerea de cap??? Ori ați furat de prea multe ori în stilul ăsta și v-a ieșit, și nimeni nu a pățit nimic! Ori ați făcut-o din prea mult tupeu !!

 Bun! Ați rezolvat cu bunurile din Vechea Gestiune. Ați reușit și ați scăpat de ele din înregistrările contabile.( Că din popotă erau de mult….. pe drumul lor!!!!!)

Dar cu plusurile, ce ați făcut??? Pretinsele Plusuri, bunurile aduse de doamna C.C.???

Maică Stareță, din documentele întocmite de dumneavoastră nu reiese că le-ați fi înregistrat în Contabilitate!!! Ups !!!

Erau lucruri noi, achiziționate de la IKEA.

Ce ați făcut??? Le-ați luat acasă???

  Tot mai sustineți că vă pătăm imaginea !!! Păi noi am semnat si condus comisia iadului !!!

 Vă spuneam într-un articol cum se fură prin metoda Casării la Penitenciarul Ploiești.

 Pentru că Maica stareță ne-a acuzat că , citez :,, informațiile publicate sunt inexacte și false.”

 O să revenim la ,, Casare” cu un exemplu simplu , pe înțelesul tuturor:

  1. Se achiziționează prin Seap pentru popotă produsul, exemplu: Servici masa 30 piese la preț de 119,90 lei la data de 16.12.2016
  2. Se înregistrează în Contabilitatea în Gestiunea popotă , respectiv în Programul de contabilitate în Gestiunea 27 Alimente POPOTĂ-POPOTĂ.

Totul bine și frumos până aici!

  1. La inventarierea lui Polifrone , acesta vine cu alte Liste de inventariere privind gestiunea Popotă din contabilitate , respectiv Gestiunea 27 Alimente –responsabil Popotă. Pe aceste liste ,,Logic” nu se găsește serviciul de masă de 119,90 lei!!!
  2. De ce Polifrone nu vine cu lista de inventariere cu serviciul de masă de 119,90 lei? Simplu! Pentru că nu se făcea încă ,,Casare”

și bineînțeles să ascundă furtul acestuia!!!  

  1. La inventarierea lui Maica Stareță, Mafia a fost de acord să scoată și Lista unde sunt obiectele de inventar cu ,,BuBe”, pentru că era rost de,, Casare” (Scoaterea definitivă din evidența contabilă).
  2. Și uite așa Hop Casarea !! Serviciul de 30 piese, cumpărat pe banii contribuabililor, care nu a văzut poarta Penitenciarului, este trecut pe Tabelul de perisabilități la nr.crt.21 și casat la propunerea Doamnei Maică Stareță!

V-am descris cum au decurs faptele pe documente.

Ce este fals ???

Aoleu! Maică Stareță! Seacă Izvorul Tămădurii la câtă aghiasmă e nevoie !!

Dar ca să nu speriem cititorii, vă informăm pe surse că anumite organe de anchetă, au spus o să ,, curețe imaginea” cu soluții penale, căci aghiasma nu ajută.

 În  hârtii, la bunurile la care se pot aplica perisabilități, se începe Calculul! ( cum avem noi produse achiziționate în 27.07.2020 și calcul perisabilități în 02.06.2020, produse noi sigilate în cutii, nefolosite)

Se întocmește un tabel ,, BAZA DE CALCUL a perisabilităților legal admise , calcul spărturi conform OMJ 1318/C/2012” întocmit de Logistică și semnat  de Regină.

 În baza acestui tabel de perisabilități se tot scade la fiecare inventariere , până când  produsule  respective dispar din înregistrările contabile. Că din Penitenciar au dispărut de mult…..! Sau nu au ajuns!.

Exemplu:

1.Nr.crt. 22 Servici de masă 30 piese la data ultimei casări 20.06.2019 au mai rămas 8 piese din 30 de piese .

La data de 02.06.2020 conform Tabelului întocmit de Rățușcă și semnat de Regina aceste 8 piese se încadrează la spărturi.

  1. La fel s-a procedat pentru următoarele bunuri:

– nr.crt.24- Servici de masă 30 piese –cești de cafea

– nr.crt.25 –Servici de masă 30 piese farfurii desert

-nr.crt.26 – Servici de masă 30 piese farfurii felul II

-nr.crt.27 – Servici de masă farfuriuțe cafea

Cu ajutorul acestui Tabel cu Calcul perisabilități Financiarul scade din Contabilitate circa 28 repere cu obiecte de inventar. Gata au scăpat de Bube!!!

Maică Stareță am preluat datele din documentele pe care le-ați pus la dispoziție organelor de cercetare penală.

  HALUCINANT!!! NOAPTEA MINȚII CE SĂ MAI !!!

 Maica Stareță, în ,,înțelepciunea” ei infracțională a consemnat, ca și concluzie  în Procesul Verbal,  ,,Reîntregirea gestiunilor de proveniență cu obiectele inventariate ca fiind în plus.

Să înțeleagă tot poporul cum face Legea Mafia tîlhărie judiciară. Adică respectabila doamnă, funcționar public în exercițiul funcțiunii și în calitate de reprezentant al Penitenciarului, prin acest document fură pe față bunurile personale ale doamnei C.C. aduse în unitate cu acordul Directorului. Cu ce drept?  Mafia dictează !!!

Maicăăăă !!!! Ai comis-o din nou !!!

Prevederile OMJ 1517/C/2001 se aplică pentru alimentele achiziționate cu bani de la Buget , respectiv alimentele pentru AFV – alimente persoane private de libertate. Aici se pot aplica scăzăminte stocurilor de alimente depreciate!

 

Fondul de rulment nu are nici o legătură cu Creditele Bugetare.

Fondul individual de rulment este constituit din  banii salariaților care servesc masa la Popotă.

Cum să diminuezi fondul individual de rulment?

Cine vă dă acest drept de a hotărî în numele salariaților??

Femeia Fantastică, Anghelache Ramona, vicelider de sindicat, care servea masa la Popotă ,dar nu avea cotizație la fondul de rulment al Popotei!!! Ea va acoperit Abuzul, că făcea parte din Comitetul de Popotă??? Ați consultat părerea salaraților??

Cu ce este de vină salariatul, care a contribuit la fondul de rulment din banii propri, ca să îi opriți din bani?

Este de vină salariatul pentru incompetența voastră! Pentru neprofesionalism! Pentru aroganță!

V-a spus salariatul să închideți popota?

V-a spus salariatul să lăsați produsele alimentare să expire?

Zână Nașă! Erați responsabilă popotă, de ce nu ați luat nici o măsură?? De ce ați lăsat alimentele să se strice??? Ați sesizat directorul înainte să închidă Popota, despre faptul că aveți alimente pe stoc ????

Ce înseamnă să ai pile la Împărăție !!! De ce nu i s-au imputat lipsurile reieșite la inventar doamnei Zâna Nașa???

  Din Listele de inventariere –Alimente au reieșit aproape la fiecare sortiment diferențe. De ce nu s-a luat nici o măsură???? Alimentele sunt achiziționate din fondul de rulment, banii oamenilor.

Ați furat cu nerușinare și aroganță banii salariaților, ați mințit și i-ați indus în eroare!!! Poate sindicatele se trezesc și își apără membrii prejudiciați, că tăcerea înseamnă complicitate !!!

Voi, Mafia din Penitenciar, cei care ați realizat toată această Mascaradă trebuie să plătiți pagubele provocate , nu salariații care nu au avut nici un cuvânt de spus.

        Citat din Falsul PROCES VERBAL, întocmit de Maica Stareță:

 Stabilirea stocurilor reale, după aplicare scăzamintelor legal admise, cu diminuarea concomitentă și proporțională a fondului individual de rulment, pentru cantitățile ce au fost constatate ca fiind depreciate.????????

 Propunem, în conformitate cu prevederile ordinului ministrului Justiției nr. 1517/C/2001, aplicarea scăzămintelor legal admise asupra stocurilor de alimente depreciate; (Ordinul nu se aplică la Popotă!!! Cine nu știe zice că așa este!!!)

 Stocurile de alimente depreciate identificate cu ocazia inventarierii, au fost cuprinse în lista de inventar. (Anexa 13).

 Uitați cât de frumos și ce exprimări elevate s-au folosit pentru a justifica cum s-au furat banii polițiștilor de penitenciare.

Cine nu cunoaște prevederile legale, îi crede sigur 100% !!!

Aștia îl conving și pe ,,Necuratul”!!!

Ca o concluzie de final privind Mafia din Penitenciarul Ploiești, suținută de ,,Tăticul” Ungureanu Tiberiu, fost șef Penitenciar Mărgineni, fost șef  ANP, în prezent Secretar de Stat în M.J., formată din ,,Patriarhul” Brânzan Celestin  fost Director,, Zeus din Olimp” Matei Valentin împuternicit Director, ,, Regina” Dănescu Izabela, fost Sef Serviciu Logistic, ,,Maica Stareță” Toma Magdalena Director adjunct, ,,Bobiță” Scriitorul SF Polifrone Ciprian Ofițer Logistică, ,, Femeia Fantastică” Anghelache Ramona Secretară de Penitenciar și Vicelider de Sindicat, ,,Rățusca cea urâtă” Cristea Nicoleta fost Responsabil Compartiment AFV și Auto, precum și alte personaje mai mici din comisii și comitete au reușit să fure ani de zile pe banii contribuabililor, au falsiticat documente, au reușit să închidă Popota unei unități de Siguranță Națională pe timpul Stării de Urgență, când în fapt erau obligați să le asigure hrana, lăsând angajații expuși la posibile afectiuni de sănătate și au furat banii si bunurile aparținând persoanei vătămate C.C.

Apropo de Sindicate și complicitatea lor, au tăcut și au acoperit situația, rușine să vă fie !!!

Nici până în prezent nimeni din Penitenciarul Ploiești, ANP sau M.J nu și-a cerut scuze de la C.C, sau de la angajații care au avut de suferit și au fost nevoiți să plătescă hrana dublu la operatorii economici externi.

Ce șansă să aibă un lucrător cinstit într-un asemenea sistem, un Tudor Adrian, un C.C ????? Zero, Zero !!!

Și încă nu am dat conexiunile externe…cică vine primăvara și se spală de păcate că nu au comis-o definitiv, așa că le dăm o șansă să facă ce trebuie!

Aceasta este concluzia investigației noastre jurnalistice!!!

Sperăm ca organele de anchetă, Poliție, Parchet să înteleagă seriozitatea situației și să aplice soluții legale…căci  cu aghiasma nu mai ține !!! (Cristina T.).

N. R. : – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here