MEGA SALE la Glasspandoor! “New Sofa Collection” în perioada 30-31 martie

0
63
Glasspandoor

Primăvara vine cu o surpriză frumoasă din partea Glasspandoor! Cu ocazia introducerii unei noi colecții de canapele, după cum este denumită campania, Glasspandoor va avea două zile de mega reduceri la colecția nouă, dar și la produsele deja existente! Vestea și mai bună este că reducerile nu se aplică doar canapelelor, ci inclusiv tâmplăriei PVC, ușilor de interior, parchetului laminat, profilelor decorative, dar și tapetului! Bucură-te de reduceri de până la 50% inclusiv la produsele aflate deja la promoție!

Unde și când se desfășoară MEGA SALE-ul?

Campania “New Sofa Collection” se va desfășura în intervalul 10:00-20:00 în perioada 30 și 31 martie atât ONLINE, pe www.glasspandoor.ro, dar și în showroomul din Arad, pe strada Ștefan Cicio Pop, numărul 19.

La ce produse beneficiezi de reduceri?

Glasspandoor, cu sloganul “Totul pentru casa ta”, reduce prețurile la peste 1.000 de produse! La noua colecție de canapele, dar și la modelele expuse deja în showroomul din Arad, reducerile sunt cuprinse între 20% și 50%! Restul produselor: uși și ferestre termopan, uși de interior din MDF și lemn, parchet laminat, tapet și profile decorative beneficiază de reduceri între 5% și 14%, în funcție de valoarea comenzii!

Pentru detalii complete, te încurajăm să consulți regulamentul campaniei disponibil aici.

Cui se adresează?

Fie că vrei să îți redecorezi propriul cămin sau ai un business, acum este momentul să investești în confort! Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice! Singura limită impusă de campanie este aceea că dintr-un singur produs (sku) se pot achiziționa maxim 50 de bucăți. În rest, poți achiziționa câte produse dorești dacă au coduri diferite!

Cum poți să plătești?

Ca să te bucuri de reduceri și să profiți de moment pentru a-ți redecora locuința, Glasspandoor vine în ajutorul tău cu o multitudine de modalități de plată, inclusiv în rate! Vezi mai jos care sunt opțiunile de plată:

  • Plată cash
  • Plată cu cardul prin procesator Netopia Mobilpay
  • Plată în rate prin TBI Pay
  • Plată prin virament bancar sau card Star BT, cu posibilitate de plată în rate

Detalii despre livrare

În ceea ce privește livrarea, cel mai rapid este să mergi și să ridici personal produsul sau chiar produsele, având în vedere prețurile avantajoase, direct din magazinul din Arad! Totodată, dacă faci achiziția direct din showroom, Glasspandoor îți poate asigura livrarea contra cost atât în Arad, cât și în alte județe.

În cazul comenzilor de pe site-ul Glasspandoor, acestea îți vor fi aduse direct acasă, termenul de livrare începând cu 7 zile de la confirmarea comenzii.

Pentru detalii complete şi termenii de livrare, te încurajăm să consulți regulamentul campaniei disponibil aici.

Pregătește-te de reduceri!

Glasspandoor este renumit pentru calitatea produselor sale! Drept urmare, vine în ajutorul clienților cu o gamă de produse diversificată, majoritatea fiind producție românească! Îți recomandăm să arunci o privire pe site-ul Glasspandoor sau pe pagina de Facebook și să îți pui deja produsele la favorite! În curând, încep reducerile! Redecorează-ți locuința cu cele mai moderne canapele și nu numai, totul la un super preț!

Beneficiază de extra 10% reducere suplimentară

Surprizele nu se termină! Abonează-te la newsletter și primești suplimentar un cod de extra 10% reducere care se aplică atât la produsele online, cât și în magazinul Glasspandoor din Arad! Abonează-te aici și mult succes la cumpărături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here