Galaxy AI – O nouă eră a telefoanelor mobile

0
187

București, România – 9 noiembrie 2023  – Internet la îndemână. Un aparat foto în buzunar. Inteligența artificială care îmbunătățește viața de zi cu zi.

Samsung Galaxy a ajutat la democratizarea accesului la internet și a transformat camerele foto într-un instrument de comunicare de care cu greu ne putem desprinde acum. Acum, toți ochii sunt ațintiți asupra AI, iar tehnologia din spatele telefoanelor mobile încă nu integrează mare parte dintre beneficiile importante ale inteligenței artificiale. Galaxy este pe cale să schimbe acest lucru.

Galaxy deschide o lume întreagă de noi posibilități în palma utilizatorilor. Conceput pentru a susține oamenii din toate colțurile globului, Galaxy AI este inteligența universală a telefonului, așa cum nu a mai fost văzută până acum. De la comunicarea fără bariere, la productivitatea simplificată și creativitatea fără constrângeri – Samsung dezlănțuie noi posibilități.

Galaxy AI este o experiență cuprinzătoare, însemnând nu doar de dispozitive mobile Samsung alimentate de inteligența artificială, ci și de AI bazată pe cloud, activată de colaborările deschise ale brandului cu lideri din industrie care împărtășesc aceeași viziune. Samsung își propune să transforme experiența de zi cu zi pe care utilizatorii o au prin intermediul telefoanelor mobile, adaugând confort, dar și securitate și confidențialitate Galaxy.

Cum va schimba Galaxy AI această experiență? Pornind de la scopul principal pe care l-au avut telefoanele mobile – de a ne permite să intrăm rapid în contact unii cu ceilalți. Cel mai nou telefon care va avea integrat Galaxy AI va oferi în curând utilizatorilor funcția AI Live Translate Call – un traducător personal, la îndemână ori de câte ori au nevoie. Deoarece va fi integrat nativ în funcția de apel, dificultatea de a utiliza aplicații terțe dispare. Traducerile audio și text vor apărea în timp real în timp ce utilizatorii vorbesc, ceea ce face ca apelarea unei persoane care vorbește altă limbă să fie la fel de simplă ca activarea subtitrărilor la un film sau serial. Cu un dispozitiv ce are Galaxy AI, există o siguranță în plus în ceea ce privește conversațiile private.

La începutul anului viitor, Galaxy AI ne va aduce mai aproape de o lume în care unele dintre cele mai comune bariere în calea conexiunii sociale se dizolvă, iar comunicarea devine mai ușoară și mai productivă ca niciodată.

AI care schimbă lumea și viața în bine

,,Tehnologia din spatele telefoanelor mobile are o putere incredibilă de a le asigura utilizatorilor tot ce au nevoie, într-un singur loc – conexiune, productivitate, creativitate. AI, însă, nu a fost folosită până acum pentru a potența toate aceste beneficii într-un mod semnificativ. Galaxy AI este cea mai cuprinzătoare versiune de utilizare a inteligenței artificiale pe dispozitivele mobile de până acum și va schimba modul în care percepem modurile de folosire ale telefoanele noastre”, a declarat Wonjoon Choi, vicepreședinte executiv și președinte al departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul diviziei Mobile eXperience Business de la Samsung Electronics.

Experiențe revoluționare care permit conectarea reală și deschid noi posibilități chiar de pe telefon. Aceasta este promisiunea Galaxy și doar o frântură din ceea ce va urma. Viața se deschide cu Galaxy, așa că pregătiți-vă pentru o nouă eră a inteligenței artificiale pe telefoanele mobile.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România la news.samsung.com/ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here