CES 2024: Samsung Electronics își extinde gama de monitoare de gaming Odyssey cu noi modele OLED

0
117

Noile monitoare OLED de gaming includ modele precum Odyssey OLED G8, Odyssey OLED G6 și Odyssey OLED G9 și reafirmă poziția de lider a companiei pe piața de gaming

București, România – 3 ianuarie 2024 – Samsung Electronics anunță astăzi lansarea noilor monitoare de gaming Odyssey OLED care vor debuta săptămâna viitoare în Las Vegas la CES®2024, cel mai mare eveniment tech din lume organizat de Consumer Technology Association (CTA)®.

Noile modele OLED, Odyssey OLED G9 (nume model: G95SD), Odyssey OLED G8 (nume model: G80SD) și Odyssey OLED G6 (nume model: G60SD), asigură performanță și imagini de o calitate impresionantă.

Odyssey OLED G9 este un monitor de joc curbat ultra-larg de 49 de inch (124.4 cm) cu rezoluție DQHD (5.120×1.440) și un raport de aspect de 32:9, precum și alte caracteristici îmbunătățite. Odyssey OLED G8 este primul monitor de gaming Samsung OLED plat de 32 de inch (81.2) cu rezoluție 4K UHD (3.840×2.160) și un raport de aspect de 16:9. Ambele monitoare au o rată de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns GTG de 0,03ms. Odyssey OLED G6 este un monitor de 27 de inch (68.5 cm) QHD (2.560×1.440) care suportă un raport de aspect de 16:9, o rată de reîmprospătare de 360Hz și un timp de răspuns GTG de 0,03ms.

„Odată cu diversificarea genurilor de jocuri, platformele de gaming devin și ele tot mai diverse. Noul nostru monitor de gaming OLED Odyssey le oferă jucătorilor un univers mai captivant, dar și tehnologii inovatoare care le facilitează o experiență de gaming cât mai personalizată — satisfăcându-le, și chiar depășindu-le, așteptările aflate într-o continuă evoluție.”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei Visual Display, Samsung Electronics.

Experiență de vizualizare îmbunătățită cu nuanțe delicate

Toate cele trei modele noi includ tehnologia OLED Glare-Free care minimizează reflexiile de lumină, permitând o experiență de vizualizare îmbunătățită fără echipamente suplimentare, astfel încât utilizatorii să se poată juca în aproape orice mediu cu un nivel de luminozitate și culoare consistente.

Cu VESA DisplayHDR™ True Black 400, monitoarele oferă detalii incredibile și culori vii independente de jocul sau conținutul afișat. Mai mult, ele susțin AMD FreeSync™ Premium Pro pentru sesiuni de gaming HDR cu latență redusă.

Cele trei monitoare noi aduc o conectivitate cuprinzătoare, cu două porturi HDMI 2.1, un hub USB și o intrare DisplayPort 1.4. Utilizatorii se vor bucura și de mai mult confort prin compatibilitatea de montare VESA și un suport reglabil pe înălțime (HAS) care oferă control de înclinare, rotire și pivotare.

Experiențe conectate într-un ecosistem complet

Odyssey OLED G9 și Odyssey OLED G8 oferă acum funcția Multi Control, o caracteristică nouă care asigură o conectivitate fluidă a mai multor dispozitive în același timp, îmbunătățită și mai ușoară. Multi Control permite utilizatorilor să transfere imagini și/sau text între monitorul lor Samsung și alte dispozitive Samsung — inclusiv Galaxy Book, tabletă sau telefon — pentru un proces de lucru mai fluent, mai eficient, folosind  mouse-ul și tastatura.

În plus, Odyssey OLED G9 și Odyssey OLED G8 includ Samsung SmartThings Hub. Cu hub-ul încorporat, utilizatorii se pot conecta la diverse dispozitive IoT compatibile cu Matter și Home Connectivity Alliance (HCA), pentru controlul dispozitivelor.

Monitoarele Odyssey OLED G9 și Odyssey OLED G8 sunt, de asemenea, construite pentru divertisment all-in-one. Echipate cu platforma Samsung Smart TV și Samsung Gaming Hub, acestea oferă acces la servicii de streaming și gaming în cloud fără descărcări, constrângeri de stocare sau necesitatea unui PC/console.

Un design elegant pentru orice spațiu

Pentru prima dată, Samsung a adus opțiuni OLED în seria Odyssey și un raport de aspect de 16:9 la Odyssey OLED G8 și Odyssey OLED G6. Noile modele se bazează pe designul subțire din metal al seriei Odyssey OLED și includ noua funcție Core Lighting+ pentru a se potrivi în rama lor subțire.

Core Lighting emite lumină ambientală din spatele monitorului, pentru o astmosferă de joc cât mai plăcută. Cercul de iluminare este de patru ori mai subțire decât modelul anterior (G95SC), prin urmare, se integrează perfect în rama subțire de 3,9 mm din metal. Există și un nou suport subțire din metal care permite asamblarea fără unelte, utilizând o placă de metal de 3 mm care se armonizează cu designul display-ului și lasă loc pentru alte dispozitive.

Cu lansarea acestor noi modele, Samsung își consolidează gama OLED și poziția de lider pe piața de monitoare de gaming. Inovațiile OLED Odyssey și avansurile continue ale seriei Odyssey Neo (primul monitor de gaming Dual UHD din lume – Odyssey Neo G9 de 57 de inch – a fost lansat anul trecut), prin funcționalitățile și performanța de neegalata pe care le oferă utilizatorilor, reușesc să contribuie la definirea viitorului gaming-ului.

Disponibilitate

Pentru mai multe informații despre gama de monitoare Odyssey, vă invităm să accesați samsung.com/ro.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom la https://news.samsung.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here