Concurență serioasă pentru IKEA. Planurile unui mare retailer de mobilă în România

0
66

Următoarele două deschideri sunt programate în aceasta lună la Curtea de Argeş şi Bistriţa.

„Pentru acest an, Jysk estimează o evoluţie pozitiva a cifrei de afaceri. Această evoluţie se va datora atât creşterii numărului de magazine, cât si creşterii cifrei de afaceri pentru magazinele vechi”, spune Iraida Paiuc.

În anul financiar care s-a încheiat la 31.08.2017, afacerile în România au fost de 363 milioane de lei, în creştere ci 63% faţă de anul anterior, iar profitul de 54 milioane de lei, cu 97% mai mult.

De curând, compania a lansat o nouă colecţie, care include atât un set modular (Bastrup), cu design minimalist şi versatil, care poate fi configurat în funcţie de spaţiul disponibil sau numărul de invitaţi, cât şi mobilier creat special pentru casa de vacanţă, în stil rustic şi confortabil (Falkenberg). Vedeta colecţiilor de exterior din anii trecuţi, setul Vebbestrup, se regăseşte şi în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci şi pe negru.

JYSK este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 41 de ţări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în ţări europene, şi numără un total de aproape 20.000 de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here