Așa instabilitate politică nu am avut niciodată

0
74

Cu ocazia unei întâlniri cu presa, în care a prezentat noul proiect pe care îl va lansa în următoarele săptămâni, Liviu Drăgan a spus că soluţia pentru IT-ul românesc o reprezintă start-up-urile.

“Sunt zeci sau chiar sute de mii de oameni care lucrează în outsourcing la multinaţionale”, a spus antreprenorul, cu menţiunea că aceştia ar trebui încurajaţi de stat să devină antreprenori.  “Trebuie să fie nişte facilităţi, nu doar astea fiscale vechi”, consideră Liviu Drăgan.

Întrebat cum i se pare că arată economia naţională, Liviu Drăgan a menţionat că România trece printr-o perioadă destul de tulbure din punct de vedere economic. “Nu pot să spun că merge bine sau rău. Dacă mă uit la autorităţi şi măsurile pe care le iau merge rău, dacă mă uit la rezultatele economice, observ că merge bine”. El a menţionat totodată că asemenea instabilitate politică nu am mai avut niciodată.

În ultimele 16 luni România a avut 3 premieri: primii doi au avut mandate de doar şase luni, iar acum, după patru luni de la învestire, preşedintele ţării i-a solicitat demisia premierului actual.

În ceea ce priveşte evoluţia economică, conform datelor INS transmise ieri, în primul trimestru al acestui an economia a stagnat faţă de ultimul trimestru al anului trecut, iar faţă de acelaşi trimestru al anului trecut produsul intern brut a avansat cu un ritm mai scăzut, de doar 4%, după ce în anii trecuţi ritmul a ost de peste 5-6%.

Citiţi şi: Liviu Drăgan revine în business. Se aşteaptă la afaceri de 10 mil. euro în trei ani cu Druid, un start-up bazat pe inteligenţa artificială

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here