Cel mai performant telefon din lume. Stocuri epuizate. Apple nu va lansa aşa ceva decât peste mulţi ani

0
103

O companie relativ tânără pe piaţa de smartphone-uri, Asus, face furori pe piaţă cu modelul Zenfone 5Z. Lansat la târgul de telefonie mobilă de la Barcelona, Asus Zenfone 5Z a ajuns în magazine în luna mai şi a fost un succes instant. Chiar şi în magazinele de la noi stocurile au fost epuizate rapid. ZenFone 5Z are o ramă ultrasubţire, ecran de 6,2 inci din margine în margine, cu raportul ecran/corp de 90%, amplasat într-un corp metalic, acoperit cu sticlă.

Având până la 8GB de memorie RAM şi până la 256GB spaţiu de stocare, telefonul are la bază cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 845 cu AIE, ce dispune de Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 şi procesoarele Kryo 385. Pentru a asigura o fiabilitate solidă, ZenFone 5Z are patru plăcuţe de carbon, cu o grosime de 0,06mm, ce elimină căldura în mod eficient, menţinând performanţele de top în permanenţă. Autonomia maximă este dată de o baterie de înaltă capacitate, de 3300mAh, cu tehnologie de reîncărcare rapidă ASUS BoostMaster.ZenFone 5Z introduce, de asemenea, AI Charging pentru a maximiza durata de viaţă a bateriei şi pentru a oferi protecţie totală. AI Charging ajustează în mod dinamic rata de încărcare prin monitorizarea obiceiurilor utilizatorului, încetinind procesul de îmbătrânire a bateriei. Pentru maximum de flexibilitate şi calitate a convorbirilor, ZenFone 5Z suportă două SIM-uri 4G LTE şi Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru le permite ambelor SIM-uri să fie active în standby şi să suporte, de asemenea, apeluri de voce HD prin reţele 4G LTE pe ambele SIM-uri. 

Sistemul inteligent de camere duale din ZenFone 5Z are specificaţii hardware avansate, dispunând de puternicul senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari de 1.4µm, diafragmă luminoasă f/1.8 şi lentile cu şase elemente, ce capturează imagini de cinci ori mai luminoase şi clare în condiţii de iluminare redusă, precum şi cadre cu HDR nocturn. Camera secundară cu unghi de 120 de grade are un câmp de două ori mai larg decât camerele standard ale telefoanelor mobile, pentru cadrele cu peisaje, fotografii de grup mai naturale şi o fotografiere facilă în spaţii strâmte. ZenFone 5Z poate filma la rezoluţia 4K UHD.

 

La capitoul audio, modelul taiwanezilor include două difuzoare cu 5 magneţi cu două amplificatoare inteligente, trei microfoane interne cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond şi multe altele. ASUS ZenFone 5Z (ZS620KL) va reveni în magazine de săptămâna aceasta, la un preţ de aproximativ 2.500 lei pentru configuraţia cu 6GB RAM şi 64GB spaţiu de stocare şi 3099 lei pentru variante cu 8GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here