Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Montreal. Cu cine se va duela în finală

0
55

Simona Halep (26 ani) s-a impus într-o oră şi 20 de minute în disputa cu Ashleigh Barty (24 ani) şi va juca o nouă finală la Rogers Cup. În finala se va duela cu câştigătoarea semifinalei disputate de Stephens şi Svitolina.

 În 2015, la Toronto, a abandonat în finala cu elveţianca Belinda Bencic, iar în anul următor, tot la Montreal, a învins-o în finală pe americanca Madison Keys.

Înaintea meciului cu Ashleigh Barty, Simona Halep îşi asigurase deja un cec de 126.450 dolari şi 350 de puncte WTA.

După victoria din sferturi împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia, pe care a învins-o cu 7-5, 6-1, Simona Halep a declarat că se simte sabotată de WTA, acuzând oficialii că îi programează permanent meciurile de tenis la ore nepotrivite, ceea ce nu se întâmplă şi în cazul altor sportive. Din acest motiv, ea este mult mai obosită decât adversarele sale. 

„Nu m-am simţit deloc bine când m-am trezit de dimineaţă. Dacă vă uitaţi pest program, cred că sunt tenismena cu cel mai prost program în această săptămână. Și asta se întâmplă la fiecare turneu”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul cu Caroline Garcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here