VIOLENȚE de neimaginat la mitingul din Piața Victoriei. 452 de răniți. PROTESTE și astăzi

0
62

Peste 100.000 de protestatari au blocat centrul capitalei, potrivit www.digi24.ro (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/mitingul-diasporei-primele-masini-au-ajuns-in-piata-victoriei-inca-din-timpul-noptii-977930). Străzile din jurul Guvernului au fost baricadate de forţe de ordine, iar în jurul orei 16 au început primele incidente. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Instigatorii au incendiat diverse zone, au aruncat cu borduri şi cu sticle spre jandarmi. La rândul lor, aceştia au răspuns cu forţă. Zeci de protestatari nevinovaţi au ajuns la spital”, conform sursei citate. 

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost sustrase, iar structurile Ministerului Afacerilor Interne face cercetări în acest caz, mai scrie digi24.ro. Câteva sute de persoane care au fugit din Piaţa Victoriei când jandarmii au intrat în forţă protestează încă pe bulevardul Iancu de Hunedoara. 

”Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, la ora 23.00, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre”, potrivit sursei citate. 

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost sustrase, iar structurile Ministerului Afacerilor Interne face cercetări în acest caz. (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/mitingul-diasporei-primele-masini-au-ajuns-in-piata-victoriei-inca-din-timpul-noptii-977930)

Câteva sute de persoane care au fugit din Piaţa Victoriei când jandarmii au intrat în forţă protestează încă pe bulevardul Iancu de Hunedoara.

 

Manifestanţii strigă ”Nu plecăm!”. Ei sunt înconjuraţi de jandarmi, care au format un cordon.

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, la ora 23.00, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here