Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania

0
103

Despre eveniment

Reprezentanţi ai celor mai mari companii din Ardeal, ambasadori şi investitori străini, camere de comerţ active în regiune, cele mai promiţătoare startup-uri, primari, city manageri şi jurnalişti, asociaţii de afaceri, oamenii esenţiali pentru prosperitatea regiunii vor fi împreună şi vor lucra împreună timp de două zile la idei care susţin dezvoltarea economiei din regiune şi a economiei româneşti în general.

Am început cu un vis frumos, care s-a transformat într-o idee îndrăzneaţă, iar acum aceasta devine realitate. Desigur, au existat spaime legitime pe parcurs, dar cu voinţa celor implicaţi, iată-ne în măsură să anunţăm acest eveniment special.

Vrem să demonstrăm acum, în an de centenar mai mult ca oricând, că ignoranţa nu salvează pe nimeni, doar colaborarea ne uneşte şi creează idei valoroase care implementate bine, duc în mod firesc la progres. Credem că oamenii produc cea mai multă valoare, iar “ Transylvania Awards” va încuraja dialogul între profesionişti.

Parteneri de prestigiu

Raiffeisen Bank “pune responsabilitatea în lumină indiferent de industrie”

Raiffeisen Bank a crezut în demersul “Transylvania Awards” de la început pentru că la rândul ei şi-a asumat să facă lucruri aşa cum trebuie, lucruri care aduc progresul zi de zi, investind în proiecte valoroase şi ne-acceptând o stare de fapt.

„Avem nevoie de dialog şi de oportunităţi de colaborare pentru a creşte sustenabil şi pentru a avea un impact real atât în economie, cât şi în societate şi în comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea. Investiţiile în regiunea Transilvania pot avea un succes şi mai mare dacă încurajăm colaborarea cross-sectorială şi dacă stimulăm, prin afacerile pe care le desfăşuram aici, antreprenoriatul şi interacţiunea la nivel local. Ne-am alăturat evenimentului “Transylvania Awards” pentru că aduce împreună profesionişti din toate domeniile, care cred că evoluţia nu poate fi oprită, doar accelerată. Iar Alba Iulia este deja un pol al progresului în România”, ne-a declarat Steven van Groningen, CEO & Preşedinte Raiffeisen Bank. 

Gazda evenimentului – Municipiul Alba Iulia

Locaţia:  Cetatea Alba Carolina

Cu sprijinul Primăriei oraşului – Partener principal al evenimentului – ne întâlnim în locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, la 1 Decembrie 1918. Cetatea Alba Carolina are o însemnătate deosebită pentru oraş fiind practic emblema acestuia. Alba Iulia este de altfel şi campioana ”oraşelor inteligente” din România şi este fruntaşă la atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităţii. Ne vom întâlni deci cu oameni smart – parte dintr-o  comunitate smart.

Pe lângă cei menţionaţi mai sus, ne sunt alături şi ne-au susţinut parteneri media valoroşi precum şi asociaţii prestigioase ale oamenilor de afaceri, organizaţii ale investitorilor români şi străini, alte companii naţionale şi internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here