PSD cade? PNL propune un proiect

0
197

„Unul dintre obiectivele importante ale PNL în această perioadă trebuie să fie construcţia alternativei la actuala putere. Pornind de la nevoia de a înlătura de la conducerea ţării actuala putere abuzivă şi discreţionară, PNL este singurul partid care poate coagula forţele de opoziţie pe o platformă de acţiune împotriva PSD. Trebuie să începem un dialog onest şi plin de perspective cu forţe politice care fac opoziţie la PSD, cum ar fi USR, PMP sau România Împreună”, susţine Dumitrescu miercuri într-o postare pe Facebook. 

În opinia sa, orice discuţie trebuie să plece de la valori comune şi de la direcţii de acţiune convenite între parteneri. 

„Voi propune colegilor din conducerea PNL iniţierea unui protocol de colaborare la nivel central între partidele de opoziţie pentru a putea înlătura PSD de la putere şi pentru a aduce România pe drumul stabilităţii şi normalităţii. Dincolo de vorbe, PNL trebuie să cuprindă în protocolul de colaborare trei cerinţe fundamentale: apărarea libertăţilor şi drepturilor cetăţenilor; susţinerea, prin măsuri concrete, a capitalului românesc; susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Cotroceni”, precizează Dumitrescu. 

PNL invită forţele politice să îşi unească forţele pentru a readuce România pe drumul său firesc, se mai arată în postarea senatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here