Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Scenariu tulburător

0
172

”Când cade Guvernul? Cind vrea Dragnea! Atunci cind guvernul nu mai e susţinut de popor, e cazul să fie schimbat poporul! zice cinic Bertolt Brech după răscoala muncitorilor din Berlin, iunie 1953. Cred că biata VV Dăncilă este acum în această situaţie. Asta or fi vrut să facă jandarmii vineri 10 august? Să alunge poporul din Piata Victoriei şi să-l inlocuiască cu telerormaneni care o vor premier pe VV Dăncilă!? De ce nu!? La mintea care o are respectiva este f posibil, mai ales că nici nu gindeste cu capul ei ci cu al lui Liviu Dragnea. D-na VV Dăncilă este de vineri seara persona non grata in Europa. Rog pe cineva care are acces la ea să îi traducă expresia.

Pe scurt nu va mai fi primită în nicio cancelarie, nu va avea vizite oficiale in străinatate, la Bruxelles cariera ei s-a sfîrşit. Astfel România e izolată, spre bucuria lui Liviu Dragnea&Co. Cum ar trebuie să preia preşedinţia UE la 1 ianuarie, chestiunea se complică. Am impresia că Bruxelles va prefera să retragă preşedinţia României. Efectul! Decizia va crea în lumea românească un sentiment de frustrare, numărul euroscepticilor va creste exponenţial. Pe acest fond se pot schimba alianţele României – dacă ei nu ne vor şi ne jignesc mîndria naţională, plecăm!

Cui ii pasă că la 1 ianuarie România nu va mai prezida UE? !? Lui Liviu Dragnea? Nu! Lui VV Dăncilă! Nu. Ei sunt bucurosi pentru ca nu sunt interesaţi de prezenţa României în continuare în UE. Asta de cînd pesediştii şi-au dat seama că nu pot fura banii din fonduri europene. Aşa că ducă-se dracu! Ei ar vrea să IMG_0712scoată România din UE sau măcar România să fie tratată diferit de celelalte state. Rigorile democraţiei si cele din tratatele semnate in 2007 sunt prea drastice. Lor le place mai mult să se apropie de Erdogan si Putin, pe o aşa-zisă confrerie a ţărilor Mării Negre. Aici democraţia nu este o valoare, dimpotrivă.

Care ar fi scopul ascuns al manevrei ? Cîteva persoane să scape de problemele cu justiţia şi putere lor personala să se întărească şi să le fie garantată. În Turcia şi Rusia problema e deja rezolvată. Soluţia sună aşa – Cine este cu Putin si Erdogan nu păţeşte nimic, poate să fure cît pofteşte şi se bucură de onoruri. Sputnik nu incenteaza cu laudele la adresa lui Dragnea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here