Ce s-a întâmplat cu Halep la Cincinnati. Finalista de la Roland Garros şi de la Wimbledon şochează din nou

0
73

Meciul dintre Simpna Halep şi australianca Ashleigh Barty s-a terminat 7-5, 6-4. La doar câteva zile distanţă după ce s-au confruntat în smifinalele Rogers Cup, Simona Halep (1 WTA) şi Ashleigh Barty (Australia, 16 WTA) au fost nou adversare, miza partidei fiind calificarea în sferturile turneului „Premier 5” de la Cincinnati (SUA). 

În primele două runde de la Cincinnati, Barty (22 de ani) a trecut de Marketa Vondrousova (Cehia, 102 WTA), scor 6-3, 7-5, şi de Kaia Kanepi (Estonia, 46 WTA), scor 7-5, 6-3.

Simona Halep a intrat direct în turul al doilea, unde a învins-o pe Ajla Tomljanovic (Australia, 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3. Meciul a fost întrerupt miercuri, în decisiv, la scorul de 4-3 în favoarea liderului mondial, iar joi Halep a avut nevoie de mai puţin de cinci minute pentru a-şi adjudeca victoria.

Halep o va înfrunta  în sferturi pe ucraineanca Lesia Tsurenko (locul 44 WTA).

Au părăsit deja turneul de la Cincinnati jucătoare precum Caroline Wozniacki (favorita 2), Sloane Stephens (3), Angelique Kerber (4), Caroline Garcia (6), Garbine Muguruza (7) sau Karolina Pliskova (9).

Competiţia americană face parte din categoria „Premier 5”. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de $2,874,299 şi se dispută în perioada 13-19 august. Pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, iar suprafaţa este hard.

La ediţia de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

SURSA: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here