Răsturnare de situație! Un celebru aliat al lui Dragnea cere demisia lui Dăncilă. Care este motivul real

0
87

“Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis ţara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis ţara”, a spus Chirieac.

Este pentru prima oară când Chireac îi cere demisia premierului Dăncilă, după ce a susţinut-o necondiţionat de la instalarea în funcţie. Motivul găsit este minivacanţa dată de guvern pentru bugetari în zilele de 16 şi 17 august, o problemă relativ minoră în comparaţie cu alte decizii mult mai nocive ale guvernului, mai consemnează g4media.ro.

Bogdan Chireac a fost cel care a pus pe piaţă pe 1 august informaţia că parlamentarii PSD ar pregăti punerea sub acuzare a preşedintelui Iohannis pentru înaltă trădare. Dragnea a confirmat la scurt timp informaţia. Tot Chireac a anunţat în premieră în 2017 că guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o altă ordonanţă de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here