Simona Halep, meci dramatic în semifinala de la Cincinnati! Ce s-a întâmplat

0
87

Chiar dacă s-a plâns că meciurile sunt programate la intervale de timp prea scurte, ea  a reuşit să se impună parcă mai clar ca niciodată. Deşi a învins-o pe Sabalenka relativ uşor, dacă privim scorul, meciul a fost unul echilibrat, iar experienţa a fost cea care şi-a spus cuvântul.

Românca a mizat, în semifinala cu jucătoarea din Belarus, care a scos din turneu trei jucătoare din top 20 WTA, pe loviturile constante pe rever. Nu şi-a pierdut calmul în setul al doilea, la 3-3, când sportiva din Belarus îşi ridicase nivelul şi s-a calificat în a doua finală în şapte zile, după cea câştigată la Montreal, în faţa lui Sloane Stephens.

„A fost o provocare pentru mine să am o adversară atât de tânără, care a câştigat meciuri atât de grele înainte, cu o încredere în sine aşa ridicată. A fost o mare provocare. Și când am păşit pe teren, am spus că tot ceea ce trebuie să fac este să mă relaxez şi să-mi fac jocul, ceea ce am şi făcut”, a declarat Halep, după partidă, potrivit wtatennis.com.

În finală, Simona Halep o va întâlni, duminică, pe jucătoarea olandeză Kiki Bertens, locul 17 WTA, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Petra Kvitova, locul 6 WTA. Liderul WTA conduce cu 3-1 în întâlnirile directe cu Bertens, ultima partidă fiind câştigată de Simona Halep în 2017, la Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here