I s-a propus transportul la un spital din Bucureşti, dar…

0
95

„În urma informaţiilor conţinute în documentele de la intervenţia echipajelor medicale de urgenţă şi prim ajutor calificat din Piaţa Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanţele SMURD aflate la faţa locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului). Pacientul a declarat echipajelor de urgenţă că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic pacientul era conştient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126) şi oxigenare în limite normale (97%)”, au precizat reprezentanţii DSU într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, în urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzând sub semnătură.

Poliţiştii au deschis, luni, un dosar penal în cazul unui bărbat de 62 de ani, care a participat la protestul din 10 august din Capitală, s-a simţit rău şi a decedat ulterior la Spitalul din Alexandria.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la spital.

”Este un dosar penal deschis astăzi (luni – n.r.) de poliţişti, se află sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. La efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean din Alexandria, bărbatul a venit în data de 15 august la urgenţe cu hemoragie digestivă.

”S-a internat pe data de 15 august cu hemoragie digestivă. Nu ştiu să vă dau aceste informaţii (dacă era cunoscut cu afecţiuni medicale – n.r). Cazul a fost preluat acum de Parchet şi Poliţie”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului din Alexandria, Valentina Robu.

Bărbatul a decedat în noaptea de duminică spre luni. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here