Cele două ţări care vor duce la dezintegrarea Uniunii Europene. Totul va începe cu Brexitul

0
103

Azi, UE a devenit un monstru în care birocraţi fără faţă decid toate aspectele vieţii noastre, de la un minut la altul, spune  analistul americano-german Frederick William Engdahl.Conceptul lui Charles de Gaulle era mult mai bun: state naţionale care cooperează, negociază pe probleme comune, dar rămân suverane în fiecare aspect. Italia este un candidat ideal pentru a părăsi UE, la fel şi Ungaria

Premierul Ungariei, Viktor Orban, şi-a manifestat deschis simpatia faţă de ministrul de Interne al Italie, Matteo Salvini.

”El este eroul meu şi, de asemenea, tovarăşul meu de călătorie”, le-a declarat Orban reporterilor la Milano, înainte de o întâlnire cu Salvini, ministrul de interne şi vicepremierul Italiei. Italia şi Ungaria, două ţări care au criticat dur politicile europene privind imigraţia, au promis marţi să lucreze împreună la o abordare mai dură privind migranţii,

 Analistul afirmă că Uniunea Europeană a fost concepută în anii ’50 ca un proiect prin care SUA să domine Europa. Acesta consideră că Brexitul va duce la o reacţie în lanţ, europenii fiind sătui să fie conduşi de birocraţi necunoscuţi. “Moneda Euro este un eşec complet, economia Europei este distrusă în beneficiul mai multor bănci internaţionale. Va rămâne în sarcina cetăţenilor Europei să decidă în ce viitor vor să trăiască”, a declarat Engdahl.

Acesta a spus că dominaţia americană în domeniile cultural, politic şi economic este diminuată pe zi ce trece. Engdahl crede că noile pieţe care se deschid în Asia, proiectele majore de infrastructură şi legăturile comerciale tot mai numeroase vor muta centrul de importanţă al lumii spre Est.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here