Eu nu sunt ca ea, am cei șapte ani de acasă

0
91

Aceasta a lansat un atac la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, precizând că nu prezintă SMS-uri mesaje pe WhatsApp în spaţiul public pentru că are cei şapte ani de acasă.

”Mai departe, CEX va decide dacă eu voi fi dată afară din partid sau dacă se schimbă ceva în PSD, pentru că nu se poate ca un partid să fie condus ca un SRL, să fie condus în mod discreţionar, să fie condus de un om care se consultă mai mult cu oameni din afara partidului şi cu foarte puţini din partid. (…)

Cei care spun cel mai mult în spaţiul public că se bat cu statul paralel, cum ar fi domnul Dragnea, folosesc aceleaşi metode, cum ar fi doamna Carmen Dan, care a venit în CEx cu un dosărel cu mesaje interceptate, nişte SMS-uri. Nu poţi să vii în faţa partidului să fluturi nişte mesaje interceptate ca să explici evenimentele din 10 august. Domnul Dragnea nu condamnat sub nicio formă comportamentul doamnei Carmen Dan. (…) Eu nu sunt ca doamna Carmen Dan să-mi scot SMS-urile în public, pentru că am cei şapte ani de acasă.

Am şi probe, am şi argumente pentru tot ceea ce afirm”, a declarat Gabriela Firea, conform B1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here