„Otopeniul se apropie de excelență în a fi bătaia de joc supremă”

0
83

Potrivit unei postări pe Facebook, zeci de oameni aşteaptă şi 45 de minute pentru a plăti parcarea la aparatele de taxat de la aeroport. „Multi oameni, multe maşini, aparatele cele mai lente de taxat. Se blochează la cei care nu reuşesc sa iasă in 15 min. E un amuzant cerc vicios care s-ar rezolva super usor, dar oamenii astia de aici nu exista niciodată.

Otopeniul se aproprie de excelenţă în a fi bătaia de joc supremă. Aşa e coada şi la celelalte aparate ale viitorului. Funny fact, e totul blocat, e imposibil sa ajungi la ieşire in 15 minute de când plăteşti (după ce aştepţi vreo 45 min). Oameni urlă, claxonează, se ceartă şi câţiva cred că acum încep să se bată”, scrie Mihai Toader-Paşti pe Facebook, citat de observator.tv.

În anul 2018, parcarea din Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă aeriană a României, arată jalnic. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că modernizarea este condiţionată de Programul strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare şi de construcţia Magistralei 6 de metrou.

Chiar dacă CNAB câştigă milioane euro anual din această activitate, bani suficienţi pentru construirea unui tunel sau a unei pasarele, în următorii ani nu se investeşte niciun leu în modernizarea parcărilor. Anul trecut, profitul realizat din operarea parcărilor a fost de 13.752.326 lei (aproximativ 3 milioane de euro).

Citeşte şi: Parcarea de la Aeroport, o maşină de bani lăsată în paragină

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here