RĂSTURNARE de SITUAȚIE! Un lider PSD face ANUNȚUL despre Dragnea: „Nu se pune problema!”

0
158

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că liderii organizaţiilor din Transilvania a partidului nu şi-au pus problema unei cereri de demisie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, ci i-au solicitat să convoace şedinţa CExN pentru toţi cei care au nemulţumiri în ideea de a fi discutate în cadru statutar, în partid, nu în afara acestuia.

„Ne-am întâlnit astăzi pentru a arăta că preşedinţii din Transilvania ne dorim să se închidă aceste subiecte şi discuţii în afara partidului, să le discutăm într-un cadru statutar. Noi suntem de părere că nu se pune problema unei schimbări, unei cereri de demisie din partea preşedintelui şi că trebuie să rămânem uniţi în partid, în jurul conducerii şi cei care au nemulţumiri să ni le spună, să încercăm să le lămurim, să le rezolvăm dacă se poate. L-am sunat pe domnul Dragnea şi i-am spus că noi dorim ca dânsul să convoace CEx-ul. Subiectul principal nu este legat de remanieri, o să vină pe parcursul discuţiilor, subiectul principal este ca toţi cei care au probleme să spună acolo, nu în afara partidului. Dacă există oameni… eu, personal, chiar nu ştiu…dacă există oameni care discută astăzi despre schimbarea preşedintelui, nu schimbarea, cererea de retragere sau de demisie, aceştia sunt anti-PSD. Astăzi PSD-ul are nevoie de cu totul alte lucruri”, a declarat, pentru AGERPRES, Ioan Mang.

Întrebat dacă are cunoştinţă de presupusa scrisoare critică la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, semnată de unii lideri locali ai partidului, preşedintele organizaţiei din Bihor a răspuuns că el, personal, nu a văzut aşa ceva, descriind şi atmosfera din partid ca fiind, cu o excepţie, „în regulă”.

„Eu, personal, nu am văzut o astfel de scrisoare şi nici preşedinţii din Transilvania nu ştiau de ea, dar nici ceilalţi cu care am discutat, inclusiv domnul Paul Stănescu. Despre atmosfera din partid, exceptând câteva ieşiri în presă ale unei colege, că în rest nu au fost alte ieşiri, celelalte lucruri sunt în regulă. Necazul este că electoratul nostru, membrii de partid ne întreabă ce se întâmplă, de ce nu îşi văd de treabă. Pe toţi îi interesează, şi pe primari, şi pe restul să îşi facă proiectele, să meargă programul de guvernare înainte. Nu-i interesează tot felul de interese mai mărunte sau mai mari şi gălăgia din PSD, cum îşi ridică unii poalele-n cap în faţa presei, adică în afara partidului, a cadrului statutar. Practic, tot ce s-a prins pentru programul de guvernare pentru această etapă este aproape totul realizat. Sunt unele nemulţumiri pe diverse paliere, într-un anumit judeţ, dar astea nu sunt motive să ne războim în partid”, a mai declarat Ioan Mang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here