ce studii are și ce job a avut în Teleorman, imediat după liceu

0
132

Oficialii trustului Intact au decis, însă că pentru a doua nu va mai fi ea pe post de amfitrioană, ci simpaticii Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu, cei doi reuşin de fiecare dată să aducă audienţă.

Puţini ştiu, însă Gina Pistol a reuşit în viaţă fără să aibă în spate o familie bogată sau măcar studii superioare. 

Ea a absolvit Școală de Arte şi Meserii şi este originară din Roşiorii de Vede, Teleorman – judeţ pepinieră pentru persoane publice. Gina s-a angajat în oraşul natal că vânzătoare. Având aspiraţii mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că într-un magazin frecventat de persoane publice. Primii paşi în show-biz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, acea ediţie bucurându-se de aprecierea publicului masculin. O dată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre carieră de model, pozând pentru diverşi designeri, cale de lansare spre televiziuni, potrivit bzi.ro.

Invitată la un moment dat în emisiunea lui Dan Capatos la Antena 1, fiind abordat şi subiectul relaţiei ei cu Smiley, Gina a declarat: “Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săracă de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independenţa şi muncesc…” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here