Este o lipsă de asumare!

0
126

„Din păcate, am primit de Ministerul Justiţiei foarte, foarte multe observaţii, cred că mai multe observaţii decât a fost actul în sine. Nu înţeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală anumite obiective , mai ales cum sunt acestea foarte important, Fondul Suveran de Investiţii, cred că rolul nostru ca miniştri e ca echipele noastre să lucreze în aceeaşi direcţie, cu aceeaşi viteză”, a declarat Eugen Teodorovici.

Motivul disputei a fost procedura de avizare a proiectelor de modificare a Legii insolvenţei şi pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii şi Dezvoltare. Referitor la Fondul Suveran de Investiţii, ministrul susţine că e nevoie de o OUG.

În ceea ce priveşte avizul necesar de la MJ pentru modificarea Legii insolvenţei, Teodorovici susţine că este o lipsă de asumare.

„Am senzaţia că este o lipsă de asumare, deşi este un proiect al Guvernului. Dar de câteva zile tot discutăm, dar, când să prinzi semnătura, dispare semnatarul, cred că este o fugă de asumare”, a mai spus ministrul Finanţelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here