Nimeni nu a știut că arată așa! Vedeta România Tv campioană la CULTURSIM

0
399

Soţul Aurinei  a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de jurnalistă, după o altă competiţie, unde fiecare a câştigat câte o medalie. 

I AM DEDICATED (n.r.: Sunt dedicat)! Cam asa as «traduce» aceasta poza. Sa am un sportiv la categoria master şi de o asa «talie» este pentru mine un mare privilegiu. Îţi mulţumesc pentru toate sacrificiile făcute. Îţi mulţumesc pentru ca ai înţeles ce îmi doresc şi ce trebuie sa faci. Îţi mulţumesc pentru ca în multitudinea de sarcini şi situaţii zilnice, ţi-ai făcut timp pentru performanta.

 

Cuvintele ar fi prea puţine pentru a acoperi recunoştinţa mea. Felicitări Un exemplu pe care toţi trebuie sa îl urmam”  este mesajul pe care soţul jurnalistei de la România TV l-a scris în dreptul fotografiei de mai jos.

În primăvara acestui an, Aurina Petrea a devenit vicecampioană regională la body-fitness, potrivit obiectivvaslui.ro.

“Mi-a plăcut întotdeauna să-mi depăşesc limitele. Fitness-ul a fost pentru mine o provocare. Decizia de a face performanţă, de a urca pe scenă a fost cel mai dificil moment. Apoi, totul a urmat de la sine. Pot să glumesc şi să spun că am reuşit pentru că nu am făcut altceva decât să-mi ascult soţul şi acasă, şi în sala de antrenament! Am respectat cu stricteţe un program de antrenament, nutriţie şi dietă impus de antrenor, adică de soţul meu, Emilian Știrbu. Curajul meu de a urca pe scenă şi de a face performanţă, deşi am trecut de 40 de ani, le-a inspirat şi pe alte tinere, care deja au venit la sală şi şi-au exprimat dorinţa de a munci şi participa la concursuri. Toţi cei care fac sport de performanţă sunt deja câştigători şi merită felicitaţi”, a declarat jurnalista pentru sursa citată mai sus, după ce a obţinut râvnitul titlu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here