ce s-a întâmplat cu părul său

0
69

Se ştie că această băutură carbogazoasă conţine o cantitate destul de mare de acid fosforic, motiv pentru care are un nivel de pH mai mic decât şampoanele obişnuite. Acest lucru ar putea avea un efect pozitiv asupra părului, iar Ellie a vrut să vadă ce rezultate obţine.

Aşa că a luat două sticle de Coca Cola, şi le-a turnat în cap, şi-a îmbibat bine părul în lichid, iar apoi a mers la duş să-l clătească. L-a lăsat să se usuce şi a constatat că textura părului este schimbată. Se simte mai greu şi a căpătat şi onduleuri. Ellie s-a declarat încântată de ceea ce a constat şi a spus că va repeta experienţa pentru că în mod cert părul poate fi coafat mai uşor şi mai interesant, decât atunci când utilizează şampoane obişnuite.

Totuşi alţi internauţi care au încercat tratamentul cu Coca Cola s-au declarat sceptici şi se tem că o utilizare pe termen lung a acestui truc le-ar putea deteriora părul. Mai mult decât atât, aceştia au concluzionat că textura părului se schimbă într-adevăr, însă recomandă utilizarea şamponului la scurt timp după tratamentul inedit cu băutura răcoritoare. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here