EXCLUSIV! Dezvăluiri BOMBĂ! Se pregătește un nou caz BURNEI! Cine este următoarea VICTIMĂ de pe listă! Nume grele implicate! Zeci de mii de pacienți sacrificați

0
86

Aflaţi pe marginea prăpastiei, el i-a readus la viaţă. Mai mult decât atât, acesta este recunoscut, inclusiv la nivel internaţional, ca un cercetător de mare valoare. Prin el, medicina a progresat şi progresează.

Din motive personale m-am aflat mai bine de şase luni în “pelerinaj” la Spitalul Fundeni, unde am aflat informaţii care m-au cutremurat de-a dreptul. Iniţial am auzit un zvon potrivit căruia schema prin care au fost distruşi medicii Burnei – Lucan urmează să fie reluată, doar că de data aceasta va fi un alt medic de geniu în rolul principal. Chiar Irinel Popescu.  

Ministerul Sănătăţii, ONG-uri celebre şi acelaşi etern procur DIICOT, Marian Delcea ar urma să fie piesele cele mai important în acest puzzle diabolic.

Pe scurt, un jurnalist pe numele A.C., ajuns între timp activist într-o fundaţie plătită de miliardarul George Soros, (nu am nimic cu modul în care-şi foloseşte banii, doar constat) ar urma să publice “pe gratis” pe Rise Project (citat din spusele domnului deputat USR, Emanuel Ungureanu) o anchetă prin care să arate că profesorul Irinel Popescu este mare traficant de organe.

Ulterior, ancheta ar urma să fie “rostogolită” şi “înflorită”  în mai multe publicaţii online, dar şi pe TV, prin care să i se contureze un profil monstros celui mai sus menţionat. Pe aceeaşi reţetă de succes procurorul Delcea de la DIICOT s-ar sesiza şi ca şi în cazurile Burnei şi Lucan s-ar cere arestarea preventivă a acestuia, prof. dr. Irinel Popescu fiind un pericol public.

Procurorul Delcea l-a anchetat în trecut şi pe fostul director executiv al Agenţiei Naţioanel de Transplant, Victor Zotta. Acesta era acuzat că ar fi traficat ovule, iar ulterior procurorul a primit şi dosarul Lucan. Despre el, mai multe surse mi-au spus că ar avea ceva “scheleţi în dulap”, din trecutul lui mai tumultuous, dar despre asta povestim cu altă ocazie. Iar alegerea lui în domeniul acesta delicat nu ar fi deloc întâmplătoare, mai ales că am văzut cu toţii cum şi-au plătit unii poliţele folosindu-se de Justiţie.

 

Revenind la cazul lui Irinel Popescu, deşi mi s-a părut o glumă iniţial, m-am gândit să investighez situaţia. Vedeam cu ochii mei ce fel de om era, cum trata pacienţii, dar înţelegeam şi mizeria din sistemul de sănătate.

 

Aşa am ajuns la deputatul USR, Emanuel Ungureanu, cel care în trecut a fost asistent social chiar în spitalul unde opera doctorul Mihai Lucan. Nu are sens să mai detaliez scandalul monstru, de tip PR pentru neiniţaţi, pe care acesta l-a făcut cu cel mai mare urolog pe care l-a avut România vreodată. I-a distrus reputaţia, iar dosarul penal l-a oprit să-i mai opereze pe cei care aşteptau de la el o nouă şansă la viaţă.

Într-o discuţie cu deputatul Emanuel Ungureanu, acesta a încercat practic să mă convingă că Irinel Popescu face şi el “trafic de organe”, nu doar Mihai Lucan. Mi-a povestit şi despre ancheta lui A.C., care ar urma să apară pe Rise Project, doar că am aflat că ÎNCĂ nu a găsit pacienţii de tip-victimă cu care să creeze acelaşi tip de emoţie colectivă. Din câte înţeleg încă mai caută. Totuşi domnul Ungureanu s-a grăbit să-mi facă legătura cu un pacient care avea să-mi confirme statutul de traficant al lui Irinel Popescu.

Era acelaşi Iulian Iacob, martor în dosarul Lucan, cel care şi-ar fi vândut rinichiul pentru a salva viaţa unui bărbat din Azerbaidjan, iar tranzacţia ar fi fost aranjată chiar de celebrul medic. Nu am apucat să-l caut eu, pentru că mi-a luat-o el înainte. În câteva minute, deputatul USR îi spusese deja să ia legătura cu mine, semn că cei doi sunt foarte apropiaţi. Acesta începe să-mi spună că Irinel Popescu este “ce-l mai mare mafiot” (greşelile de gramatică nu-mi aparţin) şi că l-a internat în Spitalul Fundeni pentru a dona un lob de ficat lui Borcea Ion, fostul şef al vameşilor . Eu îi cer dovezi, el îmi spune că are fişa de internare şi că urma să primească 4.500 de euro. Doar că nu i-a primit, iar operaţia nu a avut loc. Totuşi, el insistă că Irinel Popescu ar fi trebuit să oprească acel transplant, nu să-l încurajeze. Eu uşor nelămurită, îi cer detalii, el mă trimite la Codul Penal, iar apoi mă blochează pe facebook. Totuşi nu a donat nimic!

Acest domn este unul dintre cei cu care se construieşte un dosar în România. Aşadar pe baza acestor fantasmagorii, profesorul Irinel Popescu ar urma să fie demonizat, făcut harcea-parcea în presă şi scos din sala de operaţii. 

Ministerul Sănătăţii ar urma să trimită un control, care ar trebui să constate nereguli în documentele de transplant. Dacă nu există, ele se fabrică.  Zeci de pacienţi ar urma să fie sacrificaţi.

 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea s-a arătat şi ea uluită de această poveste halucinantă şi m-a asigurat că domnia sa sprijină medicina, medicii, dar şi pacienţii. Aceasta a mai spus că nu ar aviza niciodată un control care să nu aibă un motiv real. Și totuşi surse din Ministerul Sănătăţii, mi-au povestit că unul dintre cei care ocupă o funcţie importantă în corpul de control al ministrului Sănătăţii are o temă clară, în ceea ce-l priveşte pe Irinel Popescu.

Interesant este că deşi în ultima perioadă toţi marii medici au fost puşi la zid, umiliţi, insultaţi în presă şi demonizaţi, unul singur a scăpat neatins. Este vorba despre rectorul Facultăţii de Medicină, Ionel Sinescu, cel al cărui nume a fost de multe ori pe listă să devină ministru al Sănătăţii. Lumea medicală mi-a povestit despre rivalitatea care exista între acesta şi Mihai Lucan, dar şi despre rivalitatea lui cu profesorul Irinel Popescu, pe care l-ar ataca de ani buni.

Dacă această poveste, desprinsă parcă dintr-un film SF, devine realitatea, înseamnă că România nu numai că se îndreaptă într-o direcţie complet greşit, dar deja a început coborârea în abis. Pentru că să distrugi cariera de o viaţă a unui om care a construit în medicină, să sacrifici zeci de pacienţi doar pentru un business şi orgoliu personal, este în mod cert începutul sfârşitului. Indiferent câte zerouri au cifrele afacerii şi numele persoanelor implicate, în materie de sănătate UN ZERO este un egal doar cu ZERO. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here