Cel mai mare proprietar de apartamente de lux din Bucureşti îşi DEZVĂLUIE planul

0
22

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, domină nişa apartamentelor de lux din România. În ultimii doi ani, compania a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. Numai în 2017 a încasat din astfel de vânzări circa 50 mil. euro, iar cele mai scumpe trei apartamente vândute în prima jumătate a acestui an pe piaţa bucureşteană sunt amplasate în trei proiecte ale firmei.

Neo Mamaia este primul proiect premium dezvoltat pe litoral, în zona Mamaia Nord, de One United Properties. Parte a diviziei sale imobiliare Neo, proiectul a primit recent autorizaţiile de contruire, iar în octombrie este anunţată începerea lucrărilor pe şantier.

Imobilul de lux este proiectat de biroul X Architecture & Engineering, coordonat de Marius Călin, şcolit în Statele Unite şi cu o vastă experienţă în America şi Asia.

„Proiectul are în plan aproximativ 40 de apartamente şi face parte din divizia de real estate Neo, în portofoliul căreia se vor regăsi ansambluri rezidenţiale exclusiviste atât în Bucureşti, cât şi pe litoral. În total, avem trei proiecte sub brandul Neo – Neo Floreasca Lake, Neo Mamaia şi Neo Timpuri Noi”, a declarat Cătălin Scripcaru.

CITIŢI ŞI Apartamentele de lux ale Bucureştiului, o afacere de peste 100 mil. euro pe an

Divizia Neo face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties şi este un proiect care se va alinia standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidenţiale din portofoliu. Această linie de business îşi propune să valorifice potenţialul unui segment relativ neexploatat până acum şi să dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste. Noua divizie de real estate, Neo, este condusă de Octavian Avramoiu şi Cătălin Scripcaru, acţionari cu 30% în noul proiect, alături de One United Properties. Octavian Avramoiu este fostul director general adjunct al SIF Banat-Crişana.

One United are mai multe proiecte rezidenţiale finalizate (376 de apartamente), în construcţie (387 de apartamente) şi care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here