Un hipermarket din România a lansat o aplicație ingenioasă. Incredibil ce poți face doar cu telefonul în magazin

0
99

„Aplicaţia cora România e un proiect născut din dorinţa echipelor noastre de a răspunde nevoilor clienţilor şi de a le înţelege şi mai mult interesele şi preferinţele în materie de shopping. Pentru livrări online, clienţii noştri au la dispoziţie platforma cora.ro. Aveam, însă, nevoie de un ajutor în magazin, un asistent la cumpărături, care să optimizeze timpul clienţilor noştri şi să îi ajute în organizarea cumpărăturilor”, declară Beatrix Gottlieb, Directorul de Marketing al cora România.

Unul dintre principalele avantaje ale aplicaţiei este că atât cardul cora, cât şi toate beneficiile de fidelitate sunt într-un singur loc.  Cardul de fidelitate şi tichetele de reducere se pot scana direct din telefon.

Clienţii hipermarketului îşi pot gestiona lista de cumpărături, pot vizualiza un total estimativ şi pot scana produsele la raft pentru verificarea preţului acestora.

Cei care vor să meargă direct la produsul dorit au la dispoziţie funcţia de navigare pe hartă, cu ajutorul căreia pot identifica rapid locul în care se află acel produs.

Aplicaţia mobilă cora România poate fi descărcată gratuit din Google Play şi App Store.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here