Lia Olguța Vasilescu l-a dat de gol pe Traian Băsescu! Dezvăluiri incendiare făcute de ministrul Muncii

0
167

Fostul conducător al statului a criticat legea, precizând că „a fost furat” de ministrul Muncii. Vasilescu îl provoacă pe Băsescu să spună cum a evoluat pensia sa din 2016 până în prezent

„M-am convins încă o data ca Traian Basescu NU CUNOAȘTE LEGEA PENSIILOR GIRATA DE EL ÎNSUȘI. Face nişte calcule din care reiese ca ‘statul l-a furat’ atunci când nu i-a actualizat rata inflaţiei in 2017. Pai, conform legii lui, rata inflaţiei luată in calcul la pensia din 2017 este ultima raportata de INS, adică cea din 2016, adică zero. Pe principiul legii lui, pensiile nu ar fi trebuit sa crească in 2017, deşi guvernarea PSD le-a majorat de doua ori prin creşterea punctului, de la 871 la 917 şi de la 917 la 1000, şi a eliminat contribuţiile plus impozitul de 16 la suta de la pensiile sub 2000 lei, in timp ce la cele peste 2000 l-a scăzut de la 16 la 10 la suta. Aşadar, Traian Basescu nu doar ca minte, dar demonstrează şi ca nu cunoaşte legea pe care a girat-o şi ca uita ca atunci când nu a putut tăia pensiile cum îşi dorea, fiindcă CCR nu a fost de acord, a impozitat pensiile şi tot le-a scăzut. Toate taxele şi impozitele puse pe pensii de Basescu au fost eliminate de guvernarea PSD! Îl conjur pe Traian Basescu sa spună cât este pensia lui pe contributivitate! Cât era in 2016 şi cât este acum! Ca sa vedem ‘cât l-a furat statul’ de când e PSD la guvernare!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

„Mie pe legea lui Olguţa mi-a crescut pensia cu 600 de lei. Deci la o pensie de 1.000 de lei, ea mi-a dat 600 de lei şi eu trebuia să iau 1080 de lei. Deci m-a furat cu 480 de lei şi vin aici tot felul de lideri de pensionari, în general de la militari şi aplaudă, că ei sunt cu pensii speciale”, a precizat Băsescu, sâmbătă seara, citat de Știripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here