CAPITAL.RO, numărul 1 în topul publicațiilor economice reușește să devanseze și site-urile generaliste de top. Peste 300.000 de unici aproape în fiecare zi

0
12

Pe 11 şi 12 octombrie, Capital a trecut de 350.000 de cititori unici, conform cifrelor furnizate de SATI şi Google Analytics devansând site-uri generaliste de top ca stiripesurse.ro, antena1.ro, antena3.ro, hotnews.ro, mediafax.ro, realitatea.net şi multe altele.

De altfel, şi în weekend a înregistrat un număr mai mare de cititori decât majoritatea concurenţilor din piaţa ştirilor generaliste.

Capital s-a menţinut şi luna trecută, dar şi în această perioadă constant în top 12 site-uri din România, ca număr de afişări, top condus de olx.ro, care însă nu este un portal de ştiri.

îşi continuă ascensiunea în online şi ajunge pe locul 12 în topul  celor mai accesate site-uri din România, top condus de olx.ro. Ca şi în luna august, rămâne cea mai citită publicaţie economică, devansând cu mult fostul lider, Ziarul Financiar, mai exact cu peste 800.000 unici.

Site-ul Capital este publicaţia online a Revistei Capital. Pe 16 octombrie, va fi lansată noua variantă a revistei, care va fi în format glossy şi va avea 100 de pagini. Va cuprinde poveşti extrem de interesante din mediul de business, dar şi multe informaţii şi recomandări utile din zona Hi-Tech, Travel sau Inovaţie. Nu va lipsi nici categoria  Oskar Capital, unde vom premia un om care a schimbat ceva în bine în România, dar şi cele mai performante firme din industrie.

Din 17 octombrie o veţi găsi la toate chioşcurile din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here