Liderul pieţei materialelor de construcţii

0
86

Au fost acordate 10 premii către cele mai bune companii prezente în economia românească. HOLCIM SA a fost premiat ca ”Liderul pieţei materialelor de construcţii”.

„Acest premiu este o încununare a eforturilor noastre şi îl primesc în numele companiei Holcim. Avem 20 de ani de activitate în care am construit pentru România, în care ne-am implicat în viaţa comunităţii. Acest premiu ne face să mergem mai departe cu aceeaşi viteză şi acelaşi entuziasm“, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă al Holcim România.

Cu o prezenţă de peste 20 de ani în România, Holcim este liderul pieţei materialelor de construcţii. În această perioadă a investit peste 700 de milioane de euro pe plan local, iar investiţiile continuă: anul trecut a inaugurat un nou terminal la Roman, iar în acest an bugetul de investiţii se ridică la 7,5 milioane de euro.

Premiul a fost înmânat de Valentin Popoviciu, vicepreşedintele Digi RCS&RDS. El a declarat că „este foarte important că am ajuns să avem conectivitate accesibilă pentru toţi, indiferent că suntem în oraş sau la sate. Îmi amintesc de începuturile companiei noastre cu internet în 1998-1999, când instalam primele conexiuni radio de bandă largă pentru una din companiile Holcim“.

Vedeţi aici întreaga listă a premiaţilor de la Gala Capital Companii de Elită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here