Primul magazin offline de imprimante 3D din România! (P)

0
86

Frumuseţea ce stă în spatele acestei tehnologii este complexitatea rezultatului şi simplitatea procesului din spatele acestuia.

Nu este o tehnologie pentru care trebuie să ai cunoştinţe vaste ci doar imaginaţie şi idei, iar rezultatul poate fi unul spectaculos şi de viitor. Îţi poţi transformă hobby-ul în propria afacere pornind doar de la achiziţionarea unui “angajat de nădejde” şi anume a unei imprimante 3D care va da viaţă ideeilor tale.

Dezvoltarea tehnologiei de printare 3D în România şi cererea de echipamente 3D a dus la apariţia magazinelor online, reselleri oficiali ale brand-urilor de renume de imprimante 3D din afară, firme care comercializează tot ansamblul de componente necesare procesului de printare 3D.

IMAKE3D este probabil prima companie din România ce a deschis un magazin de prezentare în Bucureşti, încă din anul 2016. Profilul companiei este conturat în jurul imprimarii 3D oferind servicii de consultanţă în vederea achiziţionării de imprimante 3D, scanere 3D, consumabile 3D şi accesorii 3D.

ECOSISTEMUL 3D este completat de o gama largă de servicii post-vânzare ce include, şi nu se rezumă la servicii de instalare şi instructaj, reparaţii în garanţie, cât şi în afara acesteia, lucrări periodice de întreţinere.

Din dorinţa de a oferi o experienţă cât mai plăcută şi profesională în 2018 IMAKE3D au deschis un nou magazin de prezentare ce se dispune pe o suprafaţă de aproape 100 m2. Acest spaţiu comercial include birourile echipei IMAKE3D şi un showroom destinat imprimantelor 3D.

 În cadrul zonei de prezentare vizitatorii au posibilitatea să observe şi chiar să testeze gratuit cu modele 3D personale calitatea imprimantelor 3D expuse aici, IMAKE3D oferă asistenţă clientului în achiziţionarea echipamentului dorit şi vine în întâmpinarea nevoilor acestuia atât înaintea cât şi ulterior achiziţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here