Ce se poartă toamna aceasta. Află cum să ai un look de senzație

0
201

Toamna lui 2018 are culori şi texturi îndrăzneţe

Spre deosebire de anii precedenţi, în anul 2018 culorile închise nu se mai potrivesc. Aşadar, poţi mixa piesele din garderobă după bunul plac. Culorile vibrante rămân în vogă pentru sezonul toamnă-iarnă, iar galbenul este culoarea preferată din această perioadă. Fii îndrăzneaţă şi alege să porţi roşu, bordo sau portocaliu, vei arăta feminină şi încrezătoare.  În acelaşi timp, poţi merge la sigur cu o ţinută monocromă. -Pozele 11,9,14

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a desemnat culoarea „red pear” ca fiind culoarea toamnei 2018. 

În perioada rece trebuie să te îmbraci cât mai gros, ca să te protejezi de frigul aspru, dar să fii atentă, nu toate ţesăturile sunt la modă în toamna 2018. Conform Diva Hair, lâna în combinaţii cu alte materiale, blana artificială sau pielea întoarsă sunt perfecte pentru acest sezon. Tartanul este şi el în mare vogă anul acesta. Pentru o apariţie de senzaţie, alege culori vesele în combinaţii jucăuşe.

Continuarea articolului o veţi găsi în primul număr al Revistei Capital. Încă o găsiţi la toate punctele de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here