Horoscop pentru luna noiembrie. Zodiile care se vor trezi cu conturile pline de bani

0
135

SCORPION: Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să vreţi să vă sincronizaţi, să vă meargă bine împreună. O să faceţi un efort de adaptare la o situaţie nouă pe care-o veţi întâlni la serviciu şi o să v-alegeţi cu un câştig dublu – de imagine şi financiar.

SĂGETĂTOR: Păreţi dornici de aprofundat nişte studii, poate daţi curs unei pasiuni, vă înscrieţi la un master, un doctorat. La voi apar provocări la tot pasul şi e bine să fiţi deschişi, să nu rataţi vreo oportunitate ca să puteţi experimenta lucruri noi.

CAPRICORN: Sunt nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi abia acum încep să se mişte lucrurile şi să-i puteţi încasa. Poate-aţi fost prea ocupaţi şi n-aţi mai putut face cumpărături şi pentru voi, să vă-nnoiţi garderoba, să scoateţi hainele pe care nu le mai îmbrăcaţi şi să daţi refresh vestimentar.

VĂRSĂTOR: Se poate să vindeţi ceva care să vă umple contul, sau să luaţi bani de la bancă pentru că vi s-a aprobat un credit. Se poate s-aveţi nişte lucruri de comunicat în public, într-o şedinţă, la vreo conferinţă poate, în cadrul unui eveniment monden şi o să se ţină cont de părerea voastră.

PEŞTI: O problemă de familie se cere urgent rezolvată şi o să faceţi un consiliu cu toţi ai casei să aflaţi părerea fiecăruia. Voi cu o mână luaţi şi cu altă daţi bani, că s-au strâns şi banii împrăştiaţi, şi datoriile pe care le făcuserăţi în contul acelor bani.

BERBEC: O să puteţi pleca într-o scurtă vacanţă şi să vă refaceţi tonusul de altădată, poate e un city break. O revenire la sentimente mai bune, cu şanse de recuperat o căsnicie, şi se pare c-o s-aveţi mai multă grijă de data asta să nu va mai separaţi.

TAUR: O să recuperaţi nişte bani şi o să vă mai permiteţi şi alte lucruri faţă de cele pe care le faceţi în mod obişnuit. Apar lucruri noi la serviciu, pe care va trebui să le rezolvaţi din mers, c-o să fie un volum mai mare de muncă, dar o să vă descurcaţi frumos.

 

GEMENI: O să vă puteţi reapuca de o îndeletnicire mai veche şi să găsiţi şi o companie care să vă ţină isonul, să fie confortabil. O dragoste mai veche se reactivează şi dacă nu v-aţi scos-o de la inima mai puteţi încerca să vedeţi dacă de data asta puteţi rămâne împreună şi să fiţi fericiţi.

RAC: Se poate să se-ntoarcă cineva care-a fost plecat o vreme şi o să fixaţi noi reguli de convieţuire pe care-o să le respectaţi cu stricteţe. Se pare c-o să mai investiţi ceva bani în casă, şi o să umblaţi şi după materiale, decoraţiuni, tot felul de lucruri care să vă facă interiorul şi mai plăcut.

LEU: O persoană tânără alege să fie cât mai des în preajma voastră, poate, pentru că intuieşte un potenţial de relaţie sentimentală. O să se ofere cineva să vă-ntindă o mână de ajutor, şi-o să vă descurcaţi cu restul treburilor presante, şi-o să vă rămână timp şi pentru voi.

FECIOARĂ: Se poate să pregătiţi camera de musafiri şi să aranjaţi totul pentru prietenii sau rudele care-or să stea câteva zile la voi. Se poate să mai luaţi câte ceva în rate şi să completaţi lipsurile din gospodărie, sau amenajaţi camera copiilor şi le luaţi diverse lucruri după gustul lor.

BALANŢĂ: O să le faceţi pe plac copiilor, îi duceţi în parc, în locurile preferate şi o să le-mpliniţi un vis, o să fie distracţie, nu glumă. Acum chiar c-o să vă ocupaţi şi de voi, c-aţi mai încercat o dată dar au apărut alte priorităţi şi aţi lăsaţi totul baltă, e momentul să daţi refresh înfăţişării şi s-aveţi grijă de sănătate.

SURSA: PRO TV

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here