Descoperire MAGISTRALĂ! Noua invenție care te ajută să slăbești fără efort și dietă strictă

0
83

În România, situaţia este la fel de critică. Un studiu recent arată că mai puţin de 35% din populaţie are o greutate normală, restul fiind obezi sau supraponderali. La obezitatea infantilă suntem chiar pe locul în Europa.

V-aţi ales cu câteva kilograme în plus în urma vacanţelor din vara aceasta şi nu reuşiţi să scăpaţi de ele? O dietă cât mai sănătoasă şi cât mai săracă în calorii, dublată de mersul regulat la sală reprezintă soluţia cea mai eficienţă, dar nu şi cea mai simplă pentru mulţi dintre noi. Un nou studiu vine în sprijinul celor care vor să slăbească fără efort şi fără dietă.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Tehnologică Nanyang, Singapore (NTU Singapore) au găsit o soluţie inovatoare care te ajută să slăbeşti. Într-un studiu recent publicat în jurnalul Small Methods, cercetătorii au dezvăluit…..

Citeşte continuarea acestui articol în primul număr al Revistei Capital, în format glossy, de 100 de pagini. O găsiţi la toate punctele de difuzare a presei. Top Story este povestea neştiută a patronului RCS & RDS, Zoltant Teszari, cel supranumit miliardarul fără chip. Dezvăluiri în exclusivitate despre cel care a ajuns dintr-un băiat modest din Oradea în unul dintre cei mai puternici oameni din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here