DEZASTRU total pentru Țuțuianu! Cine a scris de fapt scrisoarea contra lui Dragnea. Ce rol ar avea șeful SRI, Eduard Hellvig în ecuație. Urmează mutări interesante

0
54

Adrian Țuţuianu s-ar folosi chiar şi de numele şefului SRI, Eduard Hellvig, cu care susţine că ar avea o realaţie apropiată. De asemenea, proaspătul exclus din partid, le spune primarilor că îl vor apăra serviciile de informaţii. „Mare parte din primari au mici scheleţi în dulap şi sunt înspăimântaţi că s-ar putea trezi cu dosare, dacă nu-şi arată susţinerea faţă de Țuţuianu”, au dezvăluit surse pentru Capital.

Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, parlamentarii PSD din judeţ, primarii, consilierii judeţeni, municipali şi preşedinţii social-democraţi ai organizaţiilor locale au semnat o declaraţie comună prin care denunţă excluderile de luni din partid. În realitatate, însă în organizaţia PSD Dâmboviţa este sărbătoare şi toţi speră să reintre lucrurile în normal.

Este bolnav de putere, spunea şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, dat jos din funcţie pentru că l-a contrazis în trecut pe Adrian Țuţuianu. De altfel, în întreg judeţul funcţiile cheie sunt ocupate de oameni cu studii îndoielnice, iar nemulţumirea este una crescută printre cetăţeni.

Rovana Plumb este noul preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa şi un om cu mare greutate în teritoriu. Țuţuianu a anunţat că va contesta deciziile luate în partid, dar sunt minime şansele de reuşită. Au existat speculaţii că ar putea merge la Pro România, dar Victor Ponta a ţinut şi el să precizeze că nu doreşte baroni în partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here