INCREDIBIL! De ce depinde promisiunea Guvernului-100 km de autostradă în Centenar

0
104

Dacă vremea rămâne prietenoasă şi vor putea fi terminaţi cei aproximativ 60 de kilometri care sunt în lucru şi acum, vom avea 100 de kilometri de autostradă în acest an, conform tvr.ro.

Ultimii 3,3 kilometri ai autostrăzii Bucureşti-Ploieşti sunt aproape gata. Mai trebuie trasate marcaje pe asfalt, iar pe pod se montează încă parapete şi rosturi de dilatare. Odată cu Autostrada urbană va fi deschis circulaţiei şi nodul rutier de la Moara Vlăsiei. Rămâne nerezolvată, însă, problema intrării în Bucureşti: lucrările de lărgire a şoselei Fabrica de Glucoză abia au început. Până la sfârşitul anului, ar mai trebui recepţionaţi încă 15 de km din Autostrada Transilvania, între Ungheni şi Iernut. Dar şi loturile trei şi patru ale autostrăzii Lugoj-Deva, 45 de kilometri între Şoimuş şi Coşeviţa.

Anul acesta au fost deschişi circulaţiei 30 de km din Autostrada Sebeş – Turda şi o porţiune de aproape zece kilometri din Autostrada Transilvania, între Gilău şi Nădăşelu. Pentru moment, bilanţul lucrărilor recepţionate este cu puţin peste 40 de kilometri.

detalii pe tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here